Дом за стари хора Лилия

Дом за резидентна грижа за възрастни хора Лилия - квалифицирани медицински грижи и денонощно обгрижване за възрастни хора в град София, квартал Драгалевци.

Рейтинг 3
Дом за стари хора Лилия - Infocall.bg
Дом за стари хора Лилия - Infocall.bg
София-Драгалевци
Ул. Чемшир №38
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Дом за стари хора в София-Драгалевци

Дом за резидентна грижа за възрастни хора Лилия е разположен в град София, в квартал Драгалевци. Предлага цялостни грижи за възрастни хора в уютна домашна обстановка.

Домът разполага с персонал с опитни и съвестно служители, които полагат всички необходими грижи, за да накарат живеещите в дома да се чувстват добре. Те се грижат за личната им хигиена и чистотата в помещенията, подпомагат ежедневните им дейности. Имайте в предвид също така , че Дом за стари хора Лилия притежава:

 

  • лиценз № Л-3129-1119/11,02,2022 година издаден от Агенцията за качество на социалните услуги за предоставяне на социалната услуга "Резидентна грижа", целева група "Възрастни хора в надтрудоспособна възраст"
  • - приемането става при подадено заявление от кандидат-потребителя, медицинско удостоверение за общо здравословно състояние / попълнено от личния лекар/, копия на епикризи и други медицински документи. 

 

Къщата на Дом за резидентна грижа за възрастни хора Лилия е съвременно изградена и оборудвана според изискванията за подобно заведение. Има външна топлоизолация, PVC дограма, десет уютни спални, някои със собствен санитарен възел. Освен това е обособена и широка дневна с трапезария и кът с телевизор. Отоплението на сградата се осъществява на газ. За развлечение и отмора на разположение на живущите е голям озеленен двор.

Осигуряваме и посещения на лекар на място, който преглежда и назначава необходимото медицинско наблюдение на възрастните хора.

Сградата е съвременна и разполага с необходимите удобства за живущите в нея. Има десет стаи, общо седем санитарни възела, голяма всекидневна и трапезария и кът с телевизор.

Ако търсите подходящото място за ваш близък, където ще се грижат денонощно за него и ще разполага с всички удобства на домашната обстановка, доведете го в дом за стари хора Лилия. Необходимо е само да сключите стандартен договор за социални услуги и да предоставите молба свободен текст и копия на лична карта, здравноосигурителна книжка, епикризи, решение на ТЕЛК (ако има) на домуващия.

Автор:

Дом за стари хора в София-Драгалевци - Дом за стари хора Лилия
Дом за стари хора в София-Драгалевци - Дом за стари хора Лилия - изображение 1Дом за стари хора в София-Драгалевци - Дом за стари хора Лилия - изображение 2Дом за стари хора в София-Драгалевци - Дом за стари хора Лилия - изображение 3Дом за стари хора в София-Драгалевци - Дом за стари хора Лилия - изображение 4
Ключови думи: дом стари хора София Драгалевци, грижи стари хора София Драгалевци, медицински грижи възрастни хора София Драгалевци, дом възрастни хора София Драгалевци, грижи възрастни хора София Драгалевци, обгрижване възрастни хора София Драгалевци
Етикети: Грижа за стари хора, Старчески дом
Тази страница е посетена 9308 пъти.
Общо посещение на профила: 22321.
Телефонен номер е поискан 622 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка