Дом за възрастни хора | Червена роза

Дом за възрастни хора "Червена роза" – прием, настаняване, индивидуални грижи и медицинско наблюдение. Намира се в село Бистрица, на 20км.от центъра на София.

Рейтинг 4
Червена роза - Infocall.bg
Червена роза - Infocall.bg
село Бистирца
Ул. Марина поляна №3 А
в близост до кметството
Моля, попълнете на кирилица!
за Червена роза

Дом за възрастни хора в Бистрица-София

Дом за възрастни хора Червена роза е създаден през 2010 година в Бистрица, София сред прекрасната природа на Витоша. Финансирането на дома е със собствени средства, а капацитета – 14 човека.

Червена роза работи съвместно с личен лекар, които обслужва домуващите, както и с хигиенист. За Ежедневните занимания на хората е домът се предлага:

  • организиране на тържества;
  • телевизия и интернет;
  • библиотека;

Дом за възрастни хора Червена роза разполага с голяма градина с прекрасен панорамен изглед към Витоша. Всяка една от стаите в него разполага с телевизор с кабелна телевизия,интернет и собствен санитарен възел.

На разположение на домуващите в Дом за възрастни хора Червена роза са дневни за почивка и столова. Храната, която се предлага в дома е съобразена с нуждите на всеки домуваш.

Дом за възрастни хора Червена роза разполага с квалифициран екип, който осигурява  грижи  за пълноценен живот на домуващите.

Дом за възрастни хора Червена роза предлага на възрастните хора да изживеят достойно своите старини в приятна атмосфера с непрекъснати медицински грижи, както и в компанията на хора, с които може да говорят и да се потопят в нормална социална атмосфера.

Таксата в Дом за възрастни хора Червена роза е от  700 до 800 лв. в зависимост от състоянието на човека.

Автор:

Дом за възрастни хора в Бистрица-София - Червена роза
Дом за възрастни хора в Бистрица-София - Червена роза - изображение 1Дом за възрастни хора в Бистрица-София - Червена роза - изображение 2Дом за възрастни хора в Бистрица-София - Червена роза - изображение 3Дом за възрастни хора в Бистрица-София - Червена роза - изображение 4
Ключови думи: дом възрастни хора Бистрица София, настаняване старчески дом Бистрица София, медицинско наблюдение Бистрица София, индивидуални грижи възрастни Бистрица София, старчески дом Бистрица София
Етикети: Грижа за стари хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 12842 пъти.
Общо посещение на профила: 19695.
Телефонен номер е поискан 270 пъти.
Мнения и коментари

Какви са цените в Червена роза?

Добави мнение и оценка