Ветеринарна клиника в град Благоевград ДУО ВЕТ

Клиника ДУО ВЕТ е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, която позволява бързо и точно поставяне на правилна диагноза и лечение. В клиниката се правят различни операции като стоматологична и родилна помощ, също така разполага с модерен апарат за ултразвукова диагностика-ехография. Правят се манипулации и за почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер, и хигиенно подстригване на кучета и котки. DUO VET. DUO WET.

Infocall.bg
град Благоевград
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас
Информация

Ветеринарна клиника ДУО ВЕТ е оборудвана със съвременна медицинска и диагностична апаратура, която позволява бързо и точно поставяне на правилна диагноза и лечение. В клиниката се правят различни операции както стоматологична и родилна помощ, също така разполага с модерен апарат за ултразвукова диагностика-ехография. Правят се манипулации и за почистване на зъбен камък с ултразвуков скалер, и хигиенно подстригване на кучета и котки. DUO VET. DUO WET.

Ключови думи: ветеринарна клиника Благоевград, лечение домашни животни Благоевград, ултразвукова диагностика животни Благоевград
Тази страница е посетена 1067 пъти.
Общо посещение на профила: 1067.
Телефонен номер е поискан 42 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка