ДВХПР Радовци

Дом възрастни хора с психични разстройства в село Радовци предлага 24-часово медицинско обслужване, ежедневни грижи и организиране на свободно време.

ДВХПР Радовци - Infocall.bg
ДВХПР Радовци - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Организиране на свободно време за възрастни хора

Дом за възрастни с психични разстройства село Радовци се намира на 15 км. от град Дряново. Домът е с капацитет 110 потребители на социални услуги за жени. В дома работят 58 човека персонал в т. ч. 8 медицински сестри, 1 фелдшер и други специалисти.

В ДВХПР Радовци се провежда активна социална политика относно деинституционализацията и извеждането на ПСУ от специализираната институция, доколкото е възможно ,като се има предвид здравословното им състояние. С всички лица, ползващи услугите в дома се сключва договор за ползване на услугата, изработват се индивидуални планове за социална работа и здравни грижи. Сформираната певческа група от потребители изнася празнични програми в сродни на нашата институции.

В Дом възрастни хора с психични разстройства в село Радовци се извършва се ежеседмични прегледи от личен лекар и психиатър и периодично от стоматолог.

Начин за настаняване в Дом за възрастни с психични разстройства село Радовци, общ. Дряново е чрез подаване на документи към Дирекциите Социално подпомагане по местоживеене на кандидатите.

Автор:

Организиране на свободно време за възрастни хора  - ДВХПР Радовци
Организиране на свободно време за възрастни хора  - ДВХПР Радовци - изображение 1Организиране на свободно време за възрастни хора  - ДВХПР Радовци - изображение 2Организиране на свободно време за възрастни хора  - ДВХПР Радовци - изображение 3Организиране на свободно време за възрастни хора  - ДВХПР Радовци - изображение 4
Ключови думи: дом възрастни хора психични разстройства Радовци, 24 часово обслужване възрастни хора Радовци, медицинско обслужване възрастни хора Радовци, ежедневни грижи възрастни хора Радовци, организиране свободно време възрастни хора Радовци
Етикети: Грижа за стари хора, Денонощни грижи възрастни хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 6173 пъти.
Общо посещение на профила: 11473.
Телефонен номер е поискан 79 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка