Дърводобив Дулово

Фирма в град Дулово се занимава с дърводобив, залесяване, производство и търговия на дървен материал и дърва за огрев.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Дърводобив и дървообработка в Дулово

Фирма разположена на територията на град Дулово, Област Силистра се занимава с дърводобив, залесяване, производство и търговия на дървен материал и дърва за огрев. Дружеството извършва производство и продажба на дърва за огрев и дървен материал.

Фирмата извършва дърводобив на иглолистна и широколистна дървесина. Дружеството разполага със собствен склад за съхранение на добития и преработен дървен материал, както и със собствен цех за преработка на дървесина.

Дърводобива е вид дейност, която включваща: рязане, обработка и транспорт, с цел производство на висококачествен дървен материал. Дружеството разполага със съвременна горска техника, с помощта на която извършва законен целогодишен добив на дървесина. Реализираната продукция е с високо качество и се предлага на достъпни цени.

Фирмата извършва производство и търговия с дървен материал, подходящ за екологично строителство и ремонтни дейности.

Дърводобив и дървообработка в Дулово - Дърводобив Дулово
Дърводобив и дървообработка в Дулово - Дърводобив Дулово - изображение 1Дърводобив и дървообработка в Дулово - Дърводобив Дулово - изображение 2Дърводобив и дървообработка в Дулово - Дърводобив Дулово - изображение 3Дърводобив и дървообработка в Дулово - Дърводобив Дулово - изображение 4
Ключови думи: дърводобив Дулово, дървообработка Дулово, производство дървен материал Дулово, продажба дърва за огрев Дулово, склад дървен материал Дулово, дървопроизводство Дулово, търговия дървен материал Дулово, търговия дърва за огрев Дулово, дървен материал Дулово, залесяване Дулово,
Етикети: Склад за дървен материал
Тази страница е посетена 7728 пъти.
Общо посещение на профила: 18627.
Телефонен номер е поискан 194 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка