Екобултех АД

Екобултех АД - организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, третиране на луминисцентни тръби, преработване на живачни и натриеви лампи в град София. Работи с бази за рециклиране в Нови Искър, Подуяне, Девня, Пловдив и Мездра.

Рейтинг 5
Екобултех АД - Infocall.bg
Екобултех АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в София

Екобултех АД извършва оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в град София.

На територията на страната Екобултех АД работи съвместно с фирма Хефти Металс ( бившата Надин ), която е с основна дейност - разделно събиране, транспорт и рециклиране на отпадъци. Към Екобултех АД единствено се заплаща продуктова такса.

Екобултех АД извършва дейност като организация по оползотворяване, съгласно Закона за управление на отпадъците и за изпълнение на задълженията съгласно Наредбата за изискванията за пускане на пазара на батерии и акумулатори и за третиране и транспортиране на отпадъци от батерии и акумулатори.

Фирмата предоставя пълна организация на всички процеси, касаещи оползотворяването на вече излязло от употреба оборудване.

Към този момент компанията работи със своя събирателна система, функционираща в 142 населени места в България.

Автор:

Организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в София - Екобултех АД
Организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в София - Екобултех АД - изображение 1Организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в София - Екобултех АД - изображение 2Организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в София - Екобултех АД - изображение 3Организация по оползотворяване на излязло от употреба електрическо и електронно оборудване в София - Екобултех АД - изображение 4
Ключови думи: оползотворяване излязло от употреба електрическо оборудване София, оползотворяване отпадъци София, третиране луминисцентни тръби София, преработване живачни лампи София, преработване натриеви лампи София, централен офис Екобултех София, база рециклиране София, база рециклиране София, база рециклиране Девня, база рециклиране Пловдив, база рециклиране Мездра
Етикети: Контейнери строителни отпадъци, Разделно събиране отпадъци, Рециклиране
Тази страница е посетена 9563 пъти.
Общо посещение на профила: 18689.
Телефонен номер е поискан 177 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка