Производство и ремонт на трансформатори в Русе - ЕЛТРАФ

Елтраф извършва производство и ремонт на двуфазни, трифазни, монофазни трансформатори в град Русе и територията на цялата страна.

ЕЛТРАФ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство и ремонт на трансформатори в Русе

Елтраф е специализирана в производството и ремонта на трансформатори на територията на цялата страна. Производствената база на фирмата се намира в град Русе.

Предлаганите от фирмата изделия са с висока надеждност и с отлични електрически показатели. Елтраф предлага:

  • двуфазни трансформатори;
  • трифазни трансформатори;
  • монофазни трансформатори за високо, ниско и средно напрежение.

Клиентът може да се възползва от услугата доставка до адрес. След производството на трансформатора фирмата лесно може да извърши и доставка. Това е голямо улеснение, което спестява много време за клиентите, особено ако те са много отдалечени от производствената база на фирмата.

Преди изработката на желания трансформатор трябва ясно да се определят желаните параметри и броя на навивките. След подаване на заявката се уточняват срока и цената, за която ще се изпълни поръчката. Имайте предвид, че фирмата предлага едни от най-бързите срокове за производство на трансформатори от различен вид.

Клиентът ще остане доволен от изработката, защото продуктите имат изключително дълъг експлоатационен живот. Това не се постига само с обещание, а като се влага усърдие и професионален труд. Качеството на използваните проводници, изолация и други материали също си казва думата.

 

Автор:

Производство и ремонт на трансформатори в Русе - ЕЛТРАФ
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от ЕЛТРАФ
Ключови думи за услугата: производство трансформатори Русе, ремонт трансформатори Русе, производство двуфазни трансформатори Русе, ремонт двуфазни трансформатори Русе, производство трифазни трансформатори Русе, ремонт трифазни трансформатори Русе, производство монофазни трансформатори Русе, ремонт монофазни трансформатори Русе
Тази страница е посетена 2620 пъти.
Общо посещение на профила: 24167.
Телефонен номер е поискан 303 пъти.