Производство на трансформатори | Елтраф ДМ ООД

Фирма Елтраф ДМ извършва производство на монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели в Шумен. Елтраф ДМ извършва ремонт на електрически апарати и трансформатори.

Елтраф ДМ ООД - Infocall.bg
Елтраф ДМ ООД - Infocall.bg
Елтраф ДМ ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели Шумен

Елтраф ДМ ООД произвежда и продава монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели, както и предлага ремонт на трансформатори и електрожени, бормашини, помпи. Сервизът на фирмата се намира в град Шумен.

Елтраф ДМ ООД е създадена през 1992 година и си е изградила до сега стабилни позиции на българския пазар, чрез надеждност и високото качество на предлаганите продукти. Произвежданите от Елтраф ДМ трансформатори и електрически уреди намират широко приложение в електротехниката и електрониката, при изчислителната и битова техника, за измерителна и контролна апаратура.

Трансформаторите, предлагани от Елтраф ДМ ООД се изработват съобразно конструкцията на инсталациите и техниката, в която ще се влагат, като се използват материали и проводници с топлинен клас H и F, а импрегнационните съставки за вакуумно импрегниране осигуряват температурен интервал по време на работа от -40C до +50C.

Освен в електротехниката и електрониката, изработваните от Елтраф ДМ продукти се използват и като оперативни и разделителни трансформатори при ремонта на кораби, машиностроенето, подемната и транспортна техника.

Елтраф ДМ ООД предлага на българския пазар богато разнообразие от електрически трансформатори и уреди, електротехника, дросели и бобини. Чрез своя индивидуален подход, професионално обслужване и достъпни цени дружеството си е изградило стабилни позиции на българския пазар и се е превърнало в желан от много фирми партньор.

Монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели Шумен - Елтраф ДМ ООД
Монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели Шумен - Елтраф ДМ ООД - изображение 1Монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели Шумен - Елтраф ДМ ООД - изображение 2Монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели Шумен - Елтраф ДМ ООД - изображение 3Монофазни и трифазни трансформатори, бобини и дросели Шумен - Елтраф ДМ ООД - изображение 4
Ключови думи: монофазни трансформатори Шумен, трифазни трансформатори Шумен, бобини Шумен, дросели Шумен, ремонт електрически апарати Шумен, ремонт трансформатори Шумен, производство трансформатори Шумен, производствена база трансформатори Шумен, електрически трансформатори Шумен, монофазни трансформатори Шумен, трифазни трансформатори Шумен
Етикети: Магазин за ел материали, Трансформатори
Тази страница е посетена 7690 пъти.
Общо посещение на профила: 12761.
Телефонен номер е поискан 127 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка