ЕМ Концепт

Ем Концепт ООД - застрахователни услуги, ремонт ходова част и продажба автомобили BMW втора употреба в град Стара Загора.

Рейтинг 5
ЕМ Концепт  - Infocall.bg
ЕМ Концепт  - Infocall.bg
град Стара Загора
Моля, попълнете на кирилица!
За ЕМ Концепт

Застрахователни услуги на автомобили в Стара Загора

Фирма ЕМ Концепт предлага застрахователни услуги на автомобили и всичко за вашия BMW автомобил в град Стара Загора. Собствениците на автомобили BMW от град Стара Загора и региона могат да ползват услугите на новия ,, M Concept Service “. Разположен на 700 кв. м на „ Калояновско шосе “, той е 4 - та степен оторизиран сервиз за извънгаранционно обслужване.

Фирма ЕМ Концепт извършва:

  • диагностика на двигатели и дюзи;
  • рестартиране на сервизни интервали;
  • програмиране и кодиране на блокове;
  • адаптиране на дебитомери и скоростни кутии;
  • активиране на екстри;
  • корекция на сервизните интервали.

Клиентите на фирмата могат да проверят пълната сервизна история на автомобила си. Всички части са оригинални и отговорят на високия стандарт на марката. Вложените оригинални авточасти на автомобили BMW в сервиз Ем Концепт са с гаранция две години.

Независимо дали става въпрос за проверка и поддръжка, механични и електрически ремонти, авторепаратура и бояджийски услуги, грижа и козметични ремонти или актуализиране и подобрения, ще бъдете обслужени любезно и прецизно. Персоналът е от отлично подготвени професионалисти, с достатъчно опит.

Освен услугата ще получите и компетентен съвет за управлението или поддръжката на автомобила. Възможно е да си поръчате абонаментно обслужване., в сервиза се грижат и за фирмени автопаркове.

Най-често услугите на ,,M Concept Service“ ползват клиентите на „Бова кар“, чийто шоурум се намира на бул. „ Патриарх Евтимий “ 68. В него се продават сертифицирани употребявани автомобили BMW, с гарантиран произход и нисък пробег – минимум 6 месеца и 4 хиляди км.

Съчетавайки услугите на „ Бова кар “ и ,, M Concept Service “ ще си спестите грижите и ви остава само да радвате на добрия избор, сядайки зад волана.

Автор:

Ключови думи: ремонт ходова част BMW Стара Загора, застрахователни услуги автомобили Стара Загора, продажба автомобили BMW втора употреба Стара Загора, фирмен офис Стара Загора
Етикети: Автосервиз, Застрахователна компания
Тази страница е посетена 922 пъти.
Общо посещение на профила: 2482.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка