Ендокринолог град Бургас

Ендокринолог Бургас извършва лечение на захарен диабет, възли на щитовидната жлеза и заболявания на ендокринната система.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Лекар ендокринолог в град Бургас

Ендокринолог Бургас извършва лечение на захарен диабет, възли на щитовидната жлеза и заболявания на ендокринната система.

Ендокринологията е дял от вътрешната медицина, изучаваща и лекуваща заболяванията на жлезите с вътрешна секреция. Такива жлези са: щитовидни и паращитовидни, яйчниците и тестисите, панкреаса, хипофизата и надбъбречните. Тези жлези, произвеждат хормони, които въздействат върху различните органи и системи.

Ендокринолог Бургас разполага с ендокринологичен кабинет. В него се извършва широка гама от хормонални изследвания, електронна периметрия, ехография на жлезите с вътрешна секреция, компютърна томография и измерване плътността на костите. Кабинетът е оборудван със съвременна медицинска техника за диагностика и лечение на заболяванията на жлезите с вътрешна секреция.

Обекти на Ендокринолог град Бургас
Ключови думи: лекар ендокринолог Бургас, кабинет ендокринолог Бургас, кабинет ендокринология Бургас, лечение захарен диабет Бургас, лечение диабетни усложнения Бургас, лечение затлъстяване Бургас
Етикети: Кабинет по ендокринология
Тази страница е посетена 2369 пъти.
Общо посещение на профила: 3153.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка