Ендокринолог София

Специалист по ендокринология и вътрешни болести в София извършва диагностика и лечение на заболявания засягащи вътрешните органи и жлезите с вътрешна секреция.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Специалист ендокринолог и вътрешни болести в София

Специалист ендокринолог практикува своята професия в град София и извършва лечение на затлъстяване и болести по щитовидната жлеза с ехограф, профилактични прегледи на хора с риск от захарен диабет.

Ендокринолог София разполага с ендокринологичен кабинет, оборудван с нужната медицинска апаратура за извършване на прегледи и лечение на хора със:

  • Заболявания на хипоталамуса и хипофизата;
  • Заболявания на щитовидната жлеза;
  • Заболявания около щитовидните жлези, свързани с нарушаване на метаболизма на калция;
  • Заболявания на надбъбречните жлези;
  • Заболявания на панкреаса;

 

Ключови думи: лечение жлези вътрешна секреция София, диагностика заболявания засягащи вътрешните органи София, диагностика заболявания засягащи жлезите с вътрешна секреция София, лечение заболявания засягащи жлезите с вътрешна секреция София, лечение заболявания засягащи вътрешните органи София
Етикети: Кабинет по ендокринология
Тази страница е посетена 958 пъти.
Общо посещение на профила: 1493.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка