Добив и търговия с дървен материал в Шумен | Дърводобив Върбица

Фирма в Върбица се занимава с добив и търговия с дървен материал. Предлага дърва за огрев и дървени дъски, талпи, плоскости.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Преработка на дървесина във Върбица

Фирма във Върбица, област Шумен се занимава с добив, преработка и търговия с дървесина и дървен материал. Разполага със специализирана техника за рязане и транспорт на суровината. Освен това е оборудвала своята производствена и складова база с модерни машини и инструменти за преработка на дървения материал. Фирмата предлага на своите клиенти:

  • букови дъски;
  • греди;
  • талпи;
  • подпори;
  • ламперия;
  • дърва за огрев - бук, габър, бор.
Преработка на дървесина във Върбица - Дърводобив Върбица
Преработка на дървесина във Върбица - Дърводобив Върбица - изображение 1Преработка на дървесина във Върбица - Дърводобив Върбица - изображение 2
Ключови думи: добив дървен материал Върбица, търговия дърва Върбица, преработка дървен материал Върбица, продажба дърва Върбица, добив дървесина Върбица, продажба дървесина Върбица, дърва огрев Върбица
Етикети: Дърва за огрев, Склад за дърва, Фасониран дървен материал
Тази страница е посетена 6561 пъти.
Общо посещение на профила: 15358.
Телефонен номер е поискан 77 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка