Физиотерапия Варна | Свети Пантелеймон ЕТ

Кабинет за нетрадиционна медицина Свети Пантелеймон - лечебни масажи и гимнастика, физиотерапия в град Варна, Център.

Рейтинг 5
Свети Пантелеймон ЕТ - Infocall.bg
Свети Пантелеймон ЕТ - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
за Свети Пантелеймон

Физиотерапия във Варна-Център

Уелнес център или кабинет за нетрадиционна медицина Свети Панталейном - рехабилитация на хора с ортопедични и неврологични заболявания в град Варна, Център.

Високото темпо на живот в големия град в комбинация с натовареното ежедневие в дома и на работното място, необходимостта да се решат хиляди задачи и липсата на време „ за себе си „ . Всичко това се отразява на състоянието на организма и общото самочувствие.

Поддържането на работоспособността на високо ниво, укрепването на здравето, повишаването на жизнения тонус е вече наложително.

Масажът е един от най-древните методи, поддържащи здравето и красотата на тялото, бодрост на духа и хармония на душата. Масажът е лекарство за болни и профилактика за здрави, еликсир на младост за жените и енергия за мъжете, приятен начин за релаксация и прекрасна възможност да се ободрите. Той е ефективно, безболезнено и безопасно средство за лечение, отдих, удоволствие и релаксация.

Лечебната гимнастика възстановява след редица заболявания и травми. Проведена по-правилен начин би могла отново да ви даде възможността да работите любимата си работа ,да спортувате и да реализирате вашите мечти

Уелнес център или кабинет за нетрадиционна медицина Свети Панталейном ще ви обслужи Мая Шумкова - рехабилитатор проф. бакалавър с дългогодишен опит в България и Германия.

Ключови думи: лечебна гимнастика Варна Център, лечебен масаж Варна Център, физиотерапия Варна Център, кабинет за нетрадиционна медицина Варна Център
Етикети: Кинезитерапия, Масаж на гръб, Рехабилитация
Тази страница е посетена 1736 пъти.
Общо посещение на профила: 3369.
Телефонен номер е поискан 45 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка