Обучение Мехатроника и информационна техника на немски език квартал Дървеница - ФаГИОПМ към ТУ София

Факултет за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт към ТУ София организира обучение на немски език по специалност Мехатроника и информационна техника.

ФаГИОПМ към ТУ София - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Обучение Мехатроника и информационна техника на немски език квартал Дървеница

Факултет за германско инженерно обучение и промишлен мениджмънт към ТУ София организира обучение на немски език по специалност Мехатроника и информационна техника като бакалавърска програма.

Обучението се извършва съвместно с Технологичен институт Карлсруе - KIT. Фундаменталната подготовка обхваща дисциплини от следните области: Техническа механика, Основи на конструирането, Мехатронни системи, Комуникационни системи в мехатрониката, Информационни технологии, Електротехника, Електроника, Динамика на системите и др. По време на специализиращата фаза студентите могат да поставят собствени акценти в подготовката си чрез избор на главни предмети и дисциплини. За да получат освен диплома на ТУ-София и такава от KIT, студентите трябва да се иматрикулират и да се обучават там два семестъра. За целта има осигурени стипендии от ДААД и от програма Еразъм. Абсолвентите получават диплома за бакалавър-инженер на ТУ София и диплома на KIT при условие, че изпълнят всички изисквания на двете страни.

Автор:

Обучение Мехатроника и информационна техника на немски език квартал Дървеница - ФаГИОПМ към ТУ София
Още дейности предлагани от ФаГИОПМ към ТУ София
Ключови думи за услугата: обучение мехатроника немски език София Дървеница, обучение информационна техника София Дървеница, обучение мехатроника София Дървеница
Тази страница е посетена 1194 пъти.
Общо посещение на профила: 20289.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.