Електротехници и заварчици в Панагюрище | Метални конструкции Панагюрище

Фирма в Панагюрище е специализирана в областта на производството на висококачествени метални конструкции и части за тях.

Infocall.bg
Метални конструкции Панагюрище - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Предоставяне на персонал за машиностроене Панагюрище

Фирма е специализирана в областта на производството на висококачествени метални конструкции и части за тях. Производствената база на дружеството е разположена в град Панагюрище.

Висококвалифицираният персонал на фирмата непрекъснато се стреми да реализира и удовлетвори напълно изискванията и желанията на клиентите.

Фирмата предлага и извършва:

  • CNC струговане;
  • заваряване;
  • шлифоване;
  • производство на метални конструкции.

Фирмата е специализирана, както в производството на висококачествени метални конструкции така и в сферата на механичното производство и по-специално CNC пробиване, CNC струговане и CNC фрезоване от единични детайли до серийно производство.

Обекти на Метални конструкции Панагюрище
Ключови думи: cnc струговане Панагюрище, заваряване Панагюрище, шлифоване Панагюрище, производство метални конструкции Панагюрище, електротехници Панагюрище, предоставяне персонал машиностроене Панагюрище, заварчици Панагюрище, cnc стругове Панагюрище, cnc фрези Панагюрище
Етикети: Заваряване, Изграждане метални конструкции, Металообработка, Стругар, Шлифоване
Тази страница е посетена 2424 пъти.
Общо посещение на профила: 7538.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка