Съдействие за кредит София-Възраждане - Финанси Плюс

Финанси Плюс предлага съдействие за кредит в София, Възраждане.

Финанси Плюс - Infocall.bg
Съдействие за кредит София-Възраждане

Финанси Плюс предлага съдействия за кредит от банка.

Съдействаме за кредит до 20000 лв, с годишна лихва до 9% при максимален срок за изплащане до 10 години. Финанси Плюс е компания регистрирана по Търговския закон с Булстат 203593515, с разрешение за работа с лични данни № 417155. Условия - минимум една година при настоящия работодател, постоянен трудов договор, превод на работна заплата в някоя от банките в страната, възможно и с лоша кредитна история, или лошо ЦКР.

Как работим? Консултираме ви по телефона и преценяме дали можем да съдействаме, безплатно. Ако има възможност да помогнем ще са нужни вашите лични данни, с които да направим справки по регистрите в РБ. За целта ще трява да попълните форма за кандидатстване онлайн през интернет, през официалният ни уеб сайт www. finansiplus. com, адресирана до вашия консултант. След като получим данните ви, в рамките на няколко работни дни ще ви върнем категоричен отговор. Ако е положителен ще ви направим оферта с конкретна годишна лихва, вноска, срок на кредита. Ако сте съгласни с условията и предложения комисион, ние ви изготвяме договори с фирмата и документите за банката. Ние идваме при Вас с готови документи.

В рамките на няколко работни дни получаваме краен отговор. При одобрен кредит се уговяраме за идването ви в София, за подписване на договорите за кредит в банката и усвояване на исканата сума. Комисионни се плащат единствено при УСВОЕН КРЕДИТ, в офиса на Финанси Плюс, или във фирмената банкова сметка, обявена в сайта ни.

Не правете грешката да вземате пари без консултация със специалист. Финанси плюс е на Ваше разположение! И мисли за вас.

Финанси Плюс работи на територията на цялата страна!

Автор:

Съдействие за кредит София-Възраждане - Финанси Плюс
Още КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ предлагани от Финанси Плюс
Ключови думи за услугата: съдействие за кредит София Възраждане
Тази страница е посетена 1880 пъти.
Общо посещение на профила: 20267.
Телефонен номер е поискан 1253 пъти.