Бърз кредит Пловдив | Финансова къща Кристи

Кристи ООД е финансова институция, специализирана в областта на кредитиране на физически и юридически лица, отдаване на бързи заеми и извършване на факторинг. Офисът на дружеството се намира в град Пловдив.

Финансова къща Кристи - Infocall.bg
Финансова къща Кристи - Infocall.bg
Финансова къща Кристи - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Бърз кредит и лизинг на активи в Пловдив

Финансова къща Кристи ООД извършва кредитиране на физически лица и фирми, отдаване на бързи заеми и заеми за закупуване на автомобили. Дружеството извършва факторинг. Финансовата къща предлага лизинг на всякакви видове активи, включително:

  • недвижими имоти;
  • нови и употребявани леки автомобили;
  • техническо и друго оборудване.

Водещи принципи в работата на дружеството са спазване на коректност по сключените договори и споразумения и гарантиране на пълна конфиденциалност спрямо предоставените от страна на клиента данни, фирмена и лична информация.

Кристи ООД е вписана като финансова институция в Регистъра на БНБ по чл. 3, ал. 2 от Закона за кредитните институции.

Бърз кредит и лизинг на активи в Пловдив - Финансова къща Кристи
Бърз кредит и лизинг на активи в Пловдив - Финансова къща Кристи - изображение 1Бърз кредит и лизинг на активи в Пловдив - Финансова къща Кристи - изображение 2Бърз кредит и лизинг на активи в Пловдив - Финансова къща Кристи - изображение 3Бърз кредит и лизинг на активи в Пловдив - Финансова къща Кристи - изображение 4
Ключови думи: бърз кредит Пловдив, бързи заеми Пловдив, кредит кола Пловдив, фирмени кредити Пловдив, факторинг Пловдив, финансова къща Пловдив
Етикети: Кредити онлайн
Тази страница е посетена 5651 пъти.
Общо посещение на профила: 12147.
Телефонен номер е поискан 129 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка