Биогорива София | Био Плам

Фирма Био Плам предалга дървесни брикети, биогорива, пелети иглолистни и смесена суровина в София, Център.

Био Плам - Infocall.bg
Био Плам - Infocall.bg
град София-Център
Био Плам - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Биогорива в София-Център

Фирма "Био Плам" е създадена през 2007 г., с идеята и амбицията да популяризира, предлага и доставя твърди биогорива за отопление от растителна биомаса - дървесни брикети и пелети. Основната дейност е ситуирана в град София, а в районите на град Плевен и Димитровград предлагаме някои от горивата от продуктовата ни листа.

Основни принципи и политика на фирмата са качествени и разнообразни продукти за отопление от различни видове, както и качествено и коректно обслужване на клиентите. За тази цел подбираме производители, чийто продукти дистрибутираме и се стараем да имаме гъвкава ценова политика и работно време.

Екобрикети

Екобрикетите са подходящи за горене в обикновени камини и печки на твърдо гориво. Могат да се използват като самостоятелно гориво, както и комбинирано с дърва /особено ако са влажни или мокри/.

Пелети

Пелетите могат да се използват само в специално произведени за тях отоплителни уреди - пелетни печки, горелки и камини.

Мнозина потребители вече познават и използват екобрикетите и пелетите, на всички останали предлагаме да обмислят, проучат и реализират тази идея.

Ключови думи: дървесни брикети София Център, дървесни пелети София Център, биогорива София Център, пелети иглолистни София Център, пелети смесена суровина София Център
Етикети: Брикети, Пелети, Цех за пелети
Тази страница е посетена 1329 пъти.
Общо посещение на профила: 5007.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка