Предлагане на работа в чужбина | Форест Билдинг Къмпани ЕООД

Фирма Форест Билдинг Къмпани ЕООД град Плевен предлага посредничество за работа в Чехия и други страни в чужбина. Занимава се също с изкупуване и преработка на сушени билки.

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Предлагане на работа в чужбина

Фирма Форест Билдинг Къмпани ЕООД е основана 2013 година в град Червен бряг. Дейността си започва със събирането на малки количества билки и горски плодове и тяхната първична обработка.

Фирмата разполага с високо квалифициран персонал, с дългогодишен опит в бранша с билкозаготвянето.

В резултат на високото качество на продукция , надеждната опаковка и добре организираният транспорт Форест Билдинг Къмпани ЕООД е предпочитан клиент за много фирми от страната.

Основната цел на Форест Билдинг Къмпани ЕООД е пълното удовлетворяване на непрекъснато търсене на качествена продукция от потребители в България и Европа. За целта фирмата разработва индивидуални планове за работа със всяка фирма и земеделски производител в България.

Ключови думи: посредничество работа в чужбина Плевен, работа в чужбина Плевен, посредничество работа в Чехия Плевен, предлагане работа в чужбина Плевен, преработка сушени билки Плевен, изкупуване сушени билки Плевен
Етикети: Обяви за работа
Тази страница е посетена 1552 пъти.
Общо посещение на профила: 6299.
Телефонен номер е поискан 190 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка