Геодезия и кадастър София

Фирмата се занимава с геодезия и кадастър в София - Красно село и Павлово. Извършва геодезически и кадастрални услуги, експертни оценки на недвижими имоти, изготвяне на устройствени планове.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Геодезия и кадастър в София- Красно село и Павлово

Фирмата се занимава с проектиране, кадастър, геодезия и пазарни оценки на земи и недвижими имоти.

Квалифицирани и качествени услуги в сферата на проектирането и изготвянето на кадастър със съвременна и модерна техника за геодезически измервания и канцеларска обработка.

От създаването си фирмата се развива динамично и подхожда с професионализъм и коректност към всеки клиент. Специализация в изработката на парцеларни планове, геодезическа дейност по линейни и свлачищни обекти, изготвяне на кадастър, оценка на имоти и провеждане на процедури за държавни нужди.

Вашите нужди ще бъдат адекватно посрещнати от млад и амбициран екип, състоящ се от специалисти инженери, завършили обучение и притежаващи магистърска степен по геодезия.

Геодезия и кадастър в София- Красно село и Павлово - Геодезия и кадастър София
Геодезия и кадастър в София- Красно село и Павлово - Геодезия и кадастър София - изображение 1Геодезия и кадастър в София- Красно село и Павлово - Геодезия и кадастър София - изображение 2Геодезия и кадастър в София- Красно село и Павлово - Геодезия и кадастър София - изображение 3Геодезия и кадастър в София- Красно село и Павлово - Геодезия и кадастър София - изображение 4
Ключови думи: геодезически услуги София Красно село, кадастрални услуги София Красно село, експертни оценки недвижими имоти София Красно село, изготвяне устройствени планове София Красно село, геодезия и кадастър София Красно село, геодезически услуги София Павлово, кадастрални услуги София Павлово, експертни оценки недвижими имоти София Павлово, изготвяне устройствени планове София Павлово, геодезия и кадастър София Павлово
Етикети: Архитектурно бюро, Вертикална планировка, Геодезист, Геодезическо заснемане
Тази страница е посетена 10316 пъти.
Общо посещение на профила: 15708.
Телефонен номер е поискан 26 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка