Гуми за камиони и ремаркета | Гуми Варна

Гуми Варна извършва продажба и регенериране на гуми за камиони и товарни автомобили. Най-разпространения и поръчван вид гуми е за ремеркета и полуремаркета.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Гуми за камиони и товарни автомобили във Варна

Гуми Варна е с основна дейност продажба и регенериране на гуми за камиони и товарни автомобили във Варна. Най-разпространения и поръчван вид гуми е за ремеркета и полуремаркета.

Гуми Варна разполага със собствена база в която са разположени:

  • регенерат за гуми;
  • сервиза за монтаж и демонтаж на гуми;
  • централен логистичен склад.

Гуми Варна има добре изградена дистрибуторска мрежа и работи с директна доставка до клиента, което улеснява качественото и бързото обслужване на клиентите.

Ключови думи: гуми камиони Варна, гуми камиони регенерат Варна, гуми товарни автомобили Варна, проджба гуми товарни автомобили Варна, продажба гуми камиони Варна
Етикети: Автомобилни гуми, Сервиз за гуми
Тази страница е посетена 4128 пъти.
Общо посещение на профила: 9238.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка