Хоспис - Елена

Хоспис - Елена е заведение за палиативни грижи на тежко болни хора и предоставя денонощни професионални здравни грижи и рехабилитация, наблюдение и психологическа подкрепа на възрастни.

Рейтинг 3
Хоспис - Елена - Infocall.bg
Хоспис - Елена - Infocall.bg
Хоспис - Елена - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Грижи за тежко болни в община Елена

Хосписът в град Елена е открит на 23.07.2009 година. Основната дейност на заведението е да предоставя палиативни грижи на тежко болни хора не само от града, но и от общината.

Заведението е създадено по проект на ЕС по програма ФАР и се помещава в бившето отделение по хирургия на МБАЛ в града. В него са обособени 12 стаи, като капацитет е 25 места.

Основните услуги, които се предоставят на настанените, са:

  • денонощни медицински грижи;
  • денонощно наблюдение;
  • професионални здравни грижи и рехабилитация;
  • оказване на морална и психологическа подкрепа за тежко болните.

Грижите за настанените се поемат от квалифициран персонал, в който влизат медицински сестри, санитари, болногледачи, психолог, наблюдаващ лекар. За извършване на рехабилитационните процедури е обособен кабинет по рехабилитация. Всяко помещение е със собствен санитарен възел.

Хоспис - Елена приема болни от цялата страна!!!

Автор:

Грижи за тежко болни в община Елена - Хоспис - Елена
Грижи за тежко болни в община Елена - Хоспис - Елена - изображение 1Грижи за тежко болни в община Елена - Хоспис - Елена - изображение 2Грижи за тежко болни в община Елена - Хоспис - Елена - изображение 3Грижи за тежко болни в община Елена - Хоспис - Елена - изображение 4
Ключови думи: настаняване хоспис тежко болни Елена, денонощни грижи наблюдение възрастни хора Елена, професионални здравни грижи тежко болни Елена, психологическа подкрепа тежко болни Елена, заведение палиативни грижи тежко болни хора Елена
Етикети: Грижа за стари хора, Денонощни грижи възрастни хора, Старчески дом, Хоспис
Тази страница е посетена 12239 пъти.
Общо посещение на профила: 21291.
Телефонен номер е поискан 350 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка