Биологични отпадъци Пловдив

Транспорт и обезвреждане на медицински и биологични отпадъци в град Пловдив.

Рейтинг 5
Infocall.bg
Биологични отпадъци Пловдив - Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За фирмата

Биологични отпадъци Пловдив

Проекти и услуги в областта на опазване на околната среда, третиране и транспортиране на опасни и не опасни отпадъци и изграждане на екологични системи за оползотворяването им.

Всеки клиент има свои изисквания и очаквания, но за дружеството е важно потенциалните клиенти да бъдат спечелени и запазени.

Фирмата осъзнава отговорността си и се стреми да задоволява в максимална степен настоящите и бъдещи потребности на всички заинтересовани страни, спазвайки действащите законови и нормативни изисквания.

Автор:

Ключови думи: транспорт на медицински отпадъци Пловдив, биологични отпадъци Пловдив, обезвреждане на отпадъци Пловдив, транспорт биологични отпадъци Пловдив
Етикети: Третиране на отпадъци
Тази страница е посетена 8053 пъти.
Общо посещение на профила: 10794.
Телефонен номер е поискан 40 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка