Хотел Монтесито

Хотел Монтесито предлага: стаи за нощувки, организиране на сватби, рождени дни и партита, уроци по плуване в София. Хотелът разполага с: басейн, ресторант, мултифункционална зала и детски кът.

Хотел Монтесито - Infocall.bg
Хотел Монтесито - Infocall.bg
град София-Дружба 2
Хотел Монтесито - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Стаи за нощувки в София-Дружба 2

Изящен и уютен хотел Montecito 3* ще Ви изненада с елегантен стил и луксозен интериор.

 • 2 асансьора;
 • Room Service – от 11 до 23 часа;
 • Пране и химическо чистене;
 • Безжичен интернет достъп;
 • Паркинг;
 • Сейф;
 • Лекар на повикване;
 • Коли под наем;
 • Турове и екскурзии;
 • Плащане с кредитна карта: Visa, Master Card, Euro Card, Maestro, Amex.

Настаняване:

 • 5 етажа със 101 стаи, 200 легла;
 • Стандартни стаи със спалня и отделни легла;
 • Луксозни стаи със спалня и отделни легла;
 • Климатик;
 • Сейф;
 • Телефон;
 • Безжичен интернет достъп;
 • Система за електронно заключване;
 • Кабелна телевизия;
 • Баня с душ.

Хотелът е разположен на югоизточния вход на София, непосредствено на основния булевард – Цариградско шосе, водещ до центъра на града, в близост до летище София, Бизнес Парк и Международен Конгресен и Експо Център София. Движейки се по основните булеварди лесно бихте достигнали центъра за ок. 10-15 мин. Същевременно до летище София са нужни ок. 5 мин. Централна ЖП и Автогара София отстоят на ок. 16 км.

Стаи за нощувки в София-Дружба 2 - Хотел Монтесито
Стаи за нощувки в София-Дружба 2 - Хотел Монтесито - изображение 1Стаи за нощувки в София-Дружба 2 - Хотел Монтесито - изображение 2Стаи за нощувки в София-Дружба 2 - Хотел Монтесито - изображение 3Стаи за нощувки в София-Дружба 2 - Хотел Монтесито - изображение 4

Басейн към хотел Монтесито в град София

Хотел Монтесито разполага с открит плувен басейн, с площ от 315 кв. м., както и с детски басейн за малките гости на хотела. Басейните са подходящи за забавление и отмора на цялото семейство.

Входът за гости на хотела е безплатен, а работното време на басейна е от 09:00 до 19:00 часа.

Ресторант в София-Дружба 2

Хотел Монтесито разполага с ресторант, който ще Ви очарова с изисквана и стилна обстановка, лукс, неповторим дизайн.

Ресторантът на Хотел Монтесито в град София разполага с лятна градина 150 места и салон с 300 места. Интериорът е в меки топли тонове, което създава приятна и спокойна атмосфера. Ресторант на Хотел Монтесито е идеалното място за големи сватбени и семейни тържества, абитуриентски вечери, както и за фирмени празници.

Хотел Монтесито разполага и с детски кът с люлки, пързалки, надуваем батут, къщичка, кукли, пясъчник и други играчки. Разполага с усмихнати аниматори, които ще се погрижат за Вашите деца.

Ресторант в София-Дружба 2 - Хотел Монтесито

Сватби в хотел Монтесито град София

Ресторант “Montecito” ще Ви очарова със стилна и изискана обстановка, неповторим дизайн, лукс, романтика и същевременно уют. Ресторантът разполага с 300 места в основния салон и 150 места в лятна градина.

Проектиран е специално за сватби, с голям дансинг, и видимост от всяко място към него. Гостите могат да наблюдават всички ритуали и младоженците от мястото си. Атракция е отваряем покрив над дансинга – танцувате под звездите или наблюдавате зарята, която често правим по празници. Разполагаме с няколко вида сватбена украса, която може да ползвате по Ваше желание безплатно. Ще Ви предложим да подберете по Ваш вкус меню от разнообразните ни сватбени пакети, с цени за всякакъв бюджет.

Сватби в хотел Монтесито град София - Хотел Монтесито

Мултифункционална зала към хотел Монтесито град София

Хотел Монтесито град София разполага с мултифункционална зала за конферентни мероприятия и събития.

Залата е една от най – красивите и очарователните зали в София – 400 кв. м., с височина 6,5 метра, 14 м./28,5 м./6,5 м. през деня е огряна в естествена слънчева светлина, а вечер от величествени кристални полилеи, с уникален дизайн в класически стил. В стилната и изискана обстановка, гостите могат да се насладят на лукса и същевременно ще се чувстват уютно и комфортно.

Мултифункционална зала към хотел Монтесито град София - Хотел Монтесито

Детски кът към хотел Монтесито град София

Детски кът и парти център „MONTECITO KIDS“ отвори врати. Детският кът е на два етажа с площ 370 кв. м. На първия етаж е разположена зоната за игри – голямо комбинирано съоръжение, множество играчки на различна тематика, разполагаме и с отделена зона за по - малките деца.

За вашите деца ще се погрижат усмихнатите ни аниматори, които ще ги забавляват с много игри и ателиета по интереси – рисуване на картини с пясък, оцветяване на фигурки от гипс и дърво, изработване и оцветяване на фигури от солено тесто, изработване на бижута от мъниста и макарони и много други.

Детски кът към хотел Монтесито град София - Хотел Монтесито
Ключови думи: хотел Монтесито София, стаи хотел Монтесито София, организиране сватби София, организиране рождени дни София, организиране фирмени партита София Дружба 2, ресторант София Дружба 2, детски кът хотел Монтесито София Дружба 2, басейн София Дружба 2, стаи за нощувка София Дружба 2, уроци по плуване София Дружба 2, конферентна зала София, зала за семинари София, хотел до летище София, Интер Експо Център
Етикети: Организиране на събития, Организиране на тържества, Парти агенция, Плуване, Хотел
Тази страница е посетена 21420 пъти.
Общо посещение на профила: 30238.
Телефонен номер е поискан 138 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка