Услуги с автокран в София | ИБ Механикал ЕООД

Фирма ИБ Механикал ЕООД предлагаме отдаване под наем и услуги с кран и автокранове в София и страната за различни типове строителни обекти.

Рейтинг 3
ИБ Механикал ЕООД - Infocall.bg
ИБ Механикал ЕООД - Infocall.bg
град София-Надежда 4
ИБ Механикал ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Услуги с автокран в София

„ИБ МЕХАНИКАЛ” ЕООД е създадена през март 2007 г. с цел отдаване на автокранове под наем. Машините, с които разполага компанията, са отлично обслужени и отговарят на всички изисквания по наредбите на Държавния технически надзор.

Фирмата разполага още с добре обучен, висококвалифициран персонал, който е готов да отговори на всички изисквания на нашите клиенти, с които сме си създали солидни връзки на пазара на тази услуга. Компанията разширява и усъвършенства дейността си, като заслугата за това е на целия ни екип и по този начин се утвърждаваме като един коректен партньор и стриктен изпълнител. Нашият кратък опит, но бързото развитие и успешното заемане на водеща позиция на пазара е благодарение на високия професионализъм, коректността и колегиалността, които определят и големия брой партньори във всички отрасли на икономиката.

„ИБ МЕХАНИКАЛ” ЕООД предлага отдаване под наем на всички наши автокранове в София и страната за различни типове строителни обекти, както и за специфични товаро-разтоварни дейности. Машините притежават сертификат за работа на територията на България. Автокрановете се управляват от правоспособни водачи. Автокрановете се отдават под наем на клиенти, които имат нужда от преместване на товари на труднодостъпни височини. Те са с телескопична основна стрела и подвижни крайни рамена.

Ключови думи: автокранове под наем София, автокран под наем София, услуги автокран София, кран София, автокран София, автокранове София
Етикети: Автокранове под наем
Тази страница е посетена 1579 пъти.
Общо посещение на профила: 4274.
Телефонен номер е поискан 27 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка