Имплант Г ООД

Имплант Г е специализирана фирма за производство и търговия на ендопротези за големи стави. Лабораторията на фирмата за производство на ендопротези тип имплант се намира в град Етрополе.

Имплант Г ООД - Infocall.bg
Имплант Г ООД - Infocall.bg
Имплант Г ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на ендопротези в Етрополе

Имплант Г е фирма в град Етрополе, специализирана в производството на ендопротези. Фирмата е създадена през 1992 година от известния ортопед-травматолог Проф. Д-р Александър Герчев. Фирмата има над 10 годишен опит в производството на ендопротези за големи стави.

Фирма Имплант Г извършва производство на ендопротези:

 • за лакътна става;
 • за тазобедрена става;
 • за раменна става;
 • за колянна става и др.

Производството на ендопротези във фирма в Имплант Г се осъществява с помощта на специализирани цифрово програмни машини, които разполагат с висок клас на точност, съобразен с международните стандарти и изисквания.

Фирма Имплант Г разполага със собствен софтуерен продукт, който позволява производството на индивидуални и конвенционални ендопротези на тазобедрена и други човешки стави.

Фирма Имплант Г извършва производство на ендопротези от титаниева сплав и материали отговарящи на европейските и световни стандарти.

Най-често подлежаща на подмяна става в човешкия организъм е тазобедрената. Произведената от Имплант Г тазобедрена ендопротеза наподобява максимално човешката става, и се състой от бедрена глава, бедрено стебло и ацетабуларна капсула.

От април 2015 протезите на Имплант Г се поемат от Здравната каса във всички държавни и частни болници, сключили договор с Касата.

Автор:

Производство на ендопротези в Етрополе - Имплант Г ООД
Производство на ендопротези в Етрополе - Имплант Г ООД - изображение 1Производство на ендопротези в Етрополе - Имплант Г ООД - изображение 2Производство на ендопротези в Етрополе - Имплант Г ООД - изображение 3Производство на ендопротези в Етрополе - Имплант Г ООД - изображение 4

Сертификати на фирма Имплант Г в Етрополе

Фирма Имплант Г разполага с необходимите сертификати и разрешителни за производство на ендопротези за големи и малки стави:

 • Разрешение за производство;
 • Разрешение за употреба;
 • Сертификат по качество;
 • ISO 9001:2000;
 • SGC - 9001 - ISO;
 • Сертификат хиролен;
 • Сертификат титан;
 • Сертификат стомана.

Автор:

Сертификати на фирма Имплант Г в Етрополе - Имплант Г ООД

Технологичен процес на Имплант Г в Етрополе

Имплант Г в град Етрополе е една от световните фирми, които извършват самостоятелно целият производствено технологичен процес за производство на ендопротези, без използването на под изпълнители.

Фирма Имплант Г разполага с необходимата техника за изковаване на заготовки и механична обработка на изделията с помощта на цифрово програмни машини.

Дружеството разполага с висококвалифициран персонал, който ръчно извършва шлосерски операции и почистване.

Подготовката за стерилизация и опаковането на ендопротезите се осъществява в чиста стая, сертифицирана и отговаряща на европейските директиви.

Автор:

Технологичен процес на Имплант Г в Етрополе - Имплант Г ООД
Ключови думи: ендопротези Етрополе, производство ендопротези Етрополе, ендопротези големи стави Етрополе, производство ендопротези големи стави Етрополе, ендопротези за тазобедрена става Етрополе, ИМПЛАНТ Г Етрополе, лаборатория производство ендопротези Етрополе
Етикети: Помощни средства, Фирми за медицински консумативи
Тази страница е посетена 6189 пъти.
Общо посещение на профила: 10329.
Телефонен номер е поискан 32 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка