внос и търговия с крепежни елементи БУЛИНОКС ЕООД

Фирма БУЛИНОКС ЕООД се занимава основно с внос и търговия на различни видове крепежни елементи: болтове, гайки, шаиби и шпилки и др. Фирмата разполага с магазин в град Пловдив на адрес "ул. Оборище 9".

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

За БУЛИНОКС

БУЛИНОКС ЕООД е създадена през 1998 г. в град Пловдив. Фирмата започва продажба на скрепителни елементи от всякакъв тип, но няколко месеца по-късно се специализира в продажбата само на неръждаеми скрепителни елементи. Складовете и фирмените магазини се намират в комуникативна зона в град Пловдив, а чрез собствен транспорт и доказани куриерски компании, фирмата обслужва своите клиенти в цяла България. По този начин „БУЛИНОКС ”се превръща в една от водещите компании на българския пазар, тъй като разполага с голямо налично количество и поддържа най-ниските цени.

За БУЛИНОКС  - БУЛИНОКС ЕООД
За БУЛИНОКС  - БУЛИНОКС ЕООД - изображение 1За БУЛИНОКС  - БУЛИНОКС ЕООД - изображение 2За БУЛИНОКС  - БУЛИНОКС ЕООД - изображение 3

Партньори

 Нашите партньори от KING и ITALBOLT използват най-новите технологии в бранша, за да гарантират 100% качество на своята продукция. За тази цел бе създадена програмата “Total quality“, която да следи за спазването на размерите и да проверява химическия състав на продуктите.

 Високо технологична техника следи размерите да отговарят 100% на стандартите. Всеки продукт е маркиран по специален начин, за да може да се проследява произхода му.

 Химическият състав на продуктите се проверява с рентгенов спектометър. Всички продукти, излизащи от заводите на KING и ITALBOLT, са 100% от неръждаема стомана.

Етикети: Крепежни елементи
Тази страница е посетена 4722 пъти.
Общо посещение на профила: 11139.
Телефонен номер е поискан 72 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка