Селскостопанска продукция Кубрат

Фирма се занимава с производство и търговия на селскостопанска продукция в град Кубрат. Специализирана е в зърнопроизводството, като отглежда: пшеница, ечемик, царевица и слънчоглед.

Infocall.bg
Селскостопанска продукция Кубрат - Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Производство на селскостопанска продукция в Кубрат

Фирма е насочила своята основна дейност към производството и търговията на селскостопанска продукция в град Кубрат. Фирмата произвежда и търгува основно със следните селскостопански култури:

  • пшеница;
  • ечемик;
  • царевица;
  • рапица;
  • слънчоглед.

Фирмата разполага с количества от житни култури за търговия. Фирмата има дългогодишен опит в продажбата на зърно за селскостопански нужди в Разградска област.

Производство на селскостопанска продукция в Кубрат - Селскостопанска продукция Кубрат
Ключови думи: зърнопроизводство Кубрат, производство селскостопанска продукция Кубрат, търговия селскостопанска продукция Кубрат, производство пшеница Кубрат, пшеница Кубрат, слънчоглед Кубрат, производство зърнени култури Кубрат, търговия зърнени култури Кубрат, търговия пшеница Кубрат, търговия ечемик Кубрат
Етикети: Земеделски производител, Зърнени култури, Зърнопроизводство
Тази страница е посетена 2805 пъти.
Общо посещение на профила: 6374.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка