Изследвания в областта на храните в София-Хладилника - Институт по криобиология и хранителни технологии

Институт по криобиология и хранителни технологии в град София, Хладилника извършва научни изследвания в областта на технологията на храните от растителен и животински произход.

Институт по криобиология и хранителни технологии - Infocall.bg
Институт по криобиология и хранителни технологии - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Изследвания в областта на храните в София-Хладилника

Институт по криобиология и хранителни технологии в град София извършва научни изследвания в областта на технологията на храните от растителен и животински произход.

В областта на храните от растителен произход ИКХТ осъществява научна и научно-приложна дейност, свързана със съхранението и качеството на зърното, технологията, качеството и безопасността на зърнените и хлебни изделия.

В областта на технологията на храните от животински произход Институт по криобиология и хранителни технологии в град София извършва научна и научно-приложна дейност в областта на:

 

  • технологията, качеството и безопасността на продуктите от месо и яйца, мляко, млечни продукти и мазнини;
  • разработването и внедряването на технологии за преработка на месо и яйца.

 

Автор:

Изследвания в областта на храните в София-Хладилника - Институт по криобиология и хранителни технологии
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Институт по криобиология и хранителни технологии
Ключови думи за услугата: изследвания храни София, изследвания областта храните София
Тази страница е посетена 1073 пъти.
Общо посещение на профила: 10329.
Телефонен номер е поискан 50 пъти.