Инсулиново лечение в София - Диабетен център София

Диабетен център София предлага инсулиново лечение.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

Инсулиново лечение в София

Диабетен център София предлага инсулиново лечение. Между съдържанието на инсулина и глюкозата в кръвта /кръвната захар/ трябва да има равновесие. Инсулинът се секретира от панкреаса /задстомашната жлеза/, който е разположен близо до дванадесетопръстника. Когато панкреасът функционира правилно, съществува обратна връзка, която дава възможност в кръвта да постъпва точно определено количество инсулин, което зависи от поетите с храната въглехидрати. Ако по една или друга причина – изброените вече фактори: наследственото предразположение, грешките в храненето, стреса, смущенията в жлезите с вътрешна секреция, които нарушават функциите на панкреаса /задстомашната жлеза/, секрецията на инсулин е недостатъчна или, ако той не се оползотворява правилно, резултатът е повишаване на кръвното захарно равнище и произтичащите от това следствия.

Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Диабетен център София
Ключови думи за услугата: инсулиново лечение София
Тази страница е посетена 975 пъти.
Общо посещение на профила: 5982.