Претапициране на фотьойли в София-Център - Ира 1963 ЕООД

- ъглови дивани
- фотьойли
- матраци
- столове
- осигуряваме транспорт
- осигуряваме дамаски
- високо качество
- разумни цени
Ира 1963 ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Претапициране на фотьойли в София-Център

Ира 1963 ЕООД извършва тапициране и претапициране на фотьойли в ателието на майстор тапицер в град София. В услугата се включва осигурен транспорт и осигурени тапицерии ( дамаски, естествена и изкуствена кожа ).

Най-натовареният и износващ се елемент в на един фотьойл е неговата седалищна част.

Квалифицираните служители на фирма Ира 1963 ЕООД препоръчват, когато се претапицират фотьойли, да се развалят до основата, за да може да се прецени в какво състояние са.

Когато седалищните части са от дунапрен е добре да се огледа дали той не е загубил своите качества (еластичност, плътност и др.) и дали ще трябва да се замени. При фотьойли с пружинни системи почти винаги се налага някакъв ремонт. Дори и пружината да е здрава винаги трябва да се сменя материала, който е върху нея.

Автор:

Претапициране на фотьойли в София-Център - Ира 1963 ЕООД
Претапициране на фотьойли в София-Център - Ира 1963 ЕООД - изображение 1Претапициране на фотьойли в София-Център - Ира 1963 ЕООД - изображение 2Претапициране на фотьойли в София-Център - Ира 1963 ЕООД - изображение 3Претапициране на фотьойли в София-Център - Ира 1963 ЕООД - изображение 4
Още ТАПИЦЕРСКИ УСЛУГИ предлагани от Ира 1963 ЕООД
Ключови думи за услугата: претапициране фотьойли София, претапициране фотьойли с пружинни София, претапициране фотьойли София
Тази страница е посетена 3680 пъти.
Общо посещение на профила: 40241.
Телефонен номер е поискан 782 пъти.