Изола Петров

Изола Петров град София предлага висококачествени хидроизолационни материали. Фирмата извършва производство на покривни системи, воалит, битумен грунд и други. Разполага с магазини за битумни изделия.

Infocall.bg
Изола Петров - Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Битумни изделия в София-Чепинци

Битумни изделия София е водещ производител в България на:

  • битумни хидроизолационни мембрани;
  • битумни керемиди;
  • битумен грунд.

Производствената гама на фирмата включва изделия от модифициран с пластомери и еластомери битум на основа стъклен воал, нетъкан полиестер и стъклоплатно, с различна дебелина и тегло и в диапазон на температурна устойчивост от - 25°С до +120°С. Произвежданите материали включват рулонни хидроизолационни мембрани и три типа битумни керемиди в голяма цветова гама, в зависимост от конкретните нужди на строителния пазар.

Материалите предлагани от фирмата намират приложение в промишленото, жилищното и пътното строителство. Те са перфектното решение при изпълнение на хидроизолации на всякакъв тип покривни системи, на основи на сгради и съоръжения, на мостове, тунели, басейни и други.

Екипът от специалисти, работещи във фирмата постоянно следи за подбора на суровини и прилага качествен контрол преди обработката им. Чрез научни изследвания и въвеждане на иновации се постига непрекъснатия прогрес на фирмата в областта на хидроизолациите.

Фирмата е сертифицирана по ISO 9001:2008, което е гаранция за постоянно повишаващите се стандарти на работа в компанията. Наши продукти са носители на отличието „Златен медал“ от Международния технически панаир Пловдив.

За удовлетворяване на нуждите на инвеститорите, проектантите и строителите фирмата присъства в почти всички по-големи градове в страната.

Ключови думи: хидроизолационни материали София Чепинци, битумни изделия София Чепинци, производство покривни системи София Чепинци, производство воалит София Чепинци, производство битумен грунд София Чепинци, хидроизолационни материали София Чепинци, търговия битумни изделия София Чепинци, търговия хидроизолационни материали София Чепинци, магазин битумни изделия София Чепинци, магазин битумни изделия София Казичене
Етикети: Битумен грунд, Магазини за строителни материали, Монтаж на улуци, Подмяна на улуци, Фирми за ремонт на покриви, Хидроизолация
Тази страница е посетена 17173 пъти.
Общо посещение на профила: 37607.
Телефонен номер е поискан 317 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка