Производство воалит в София-Чепинци - Изола Петров

Битумни изделия София извършва производство на воалит.

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Производство воалит в София-Чепинци

Битумни изделия София извършва производство на воалит. Фирмата извършва производство на:

  • Воалит В/ВМ - Това са висококачествени пластомерни хидроизолационни мушами, произведени на база битум модифициран с АПП (Атактен полипропилен) и с основа стъклен воал. Хидроизолационната мушама е защитена от двете страни с полиетиленово фолио Воалит В. Тези хидроизолационни материали се характеризират с повишена устойчивост при високи температури. Изборът на най-подходяща комбинация от горна повърхност и дебелина на мушамата предлага разнообразие от решения за надеждна хидроизолация на всяка част от строителния обект.
  • Воалит 90/М90 - Пластомерни хидроизолационни мембрани с основа от стъклоплатно, пропито и покрито с АПП модифициран битум, защитена по двете повърхности с полиетиленово фолио Воалит 90. Когато има минерална посипка повърхността е покрита с равномерен слой естествени минерални шисти или цветни минерални гранули. В едната страна на мембраната има надлъжна ивица без минерална посипка за застъпване на платната.
Тези хидроизолационни материали се характеризират с повишена устойчивост при високи температури. Изборът на най-подходяща комбинация от горна повърхност и дебелина на мушамата предлага разнообразие от решения за надеждна хидроизолация на всяка част от строителния обект.

Производство воалит в София-Чепинци - Изола Петров
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Изола Петров
Ключови думи за услугата: производство воалит София Чепинци
Тази страница е посетена 3071 пъти.
Общо посещение на профила: 37614.
Телефонен номер е поискан 317 пъти.