Изоматик Комплект

Изоматик Комплект ООД в град Пловдив е специализирана в производството и сервиза на технически и програмни средства за автоматизация на производствени процеси.

Рейтинг 5
Изоматик Комплект - Infocall.bg
Изоматик Комплект - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Технически средства за автоматизация в Пловдив

Фирма Изоматик Комплект ООД е създадена през 1992 година в град Пловдив. Извършва проектиране и производство на технически средства и системи за управление и автоматизация на производствени процеси. Компанията е създадена през 1992 година в град Пловдив.

Дружеството предлага богат избор от програмни и технически средства за изграждане на завършени системи за контрол и управление. Основно място в раздела на техническите средства заемат: трансмитери и галванични разделители, специализирани и универсални програмируеми контролери, комуникационни и периферни устройства.

Изоматик Комплект ООД разработва специализирани електронни устройства по индивидуални задания от клиент.

Дългогодишният опит, професионализмът и използването на елементна база от водещите производители на електронни компоненти, като ST Microelectronics, Freescale и Motorola допринасят за високото качество на произвежданите от нас продукти.

Операторските станции, разработените в Изоматик Комплект ООД са приложения за Windows с обектно ориентиран графичен интерфейс за контрол и управление на дискретни и непрекъснати процеси в индустрията.

Изоматик Комплект ООД извършва проектиране, производство, доставка и монтаж на електрооборудване за машини, комплексна автоматизация и производства и технологични линии.

В дружеството рециклираме и обновяваме машини и съоръжения, чрез внедряване на съвременни средства за автоматизация. Изоматик Комплект ООД извършва гаранционно и следгаранционно обслужване на доставените системи и устройства.

Изоматик Комплект ООД внедрява и работи с продукти собствено и с продукти на водещи компании в областта на електрониката и автоматизацията като Siemens, Phoenix Contact, Schneider Electric, MaxStream, Heidenhain.

Изоматик Комплект ООД е изградила едни от най-големите системи в страната ни за: управление на технологични линии при преработката на пластмаси, диспечерски системи за управление на нефтопроводи и газопроводи, енергиен мениджмънт и управление на инсталации в металургичната промишленост.

Автор:

Технически средства за автоматизация в Пловдив - Изоматик Комплект
Технически средства за автоматизация в Пловдив - Изоматик Комплект - изображение 1Технически средства за автоматизация в Пловдив - Изоматик Комплект - изображение 2Технически средства за автоматизация в Пловдив - Изоматик Комплект - изображение 3Технически средства за автоматизация в Пловдив - Изоматик Комплект - изображение 4
Ключови думи: програмируем контролер Пловдив, входен модул програмируеми контролери Пловдив, модул променливотокови изходи Пловдив, модул транзисторни изходи Пловдив, проектиране технически средства автоматизация Пловдив, производство технически средства Пловдив, автоматизация производствени процеси Пловдив
Етикети: Автоматизация на производството
Тази страница е посетена 3688 пъти.
Общо посещение на профила: 9444.
Телефонен номер е поискан 90 пъти.
Мнения и коментари

С какво работно време е офиса и разполагате ли с магазин?

Добави мнение и оценка