Хамали Стоянов

Хамали Стоянов - извозване на стари мебели, електроуреди и други битови отпадъци на територията на град София, Триадица и столична община.

Рейтинг 5
Хамали Стоянов - Infocall.bg
Хамали Стоянов - Infocall.bg
град София-Гоце Делчев
За фирмата

Хамалски услуги в София-Триадица

Хамали Стоянов - извозване на стари мебели в град София и столична община. Фирмата е специализирана в извозване на стари мебели, електроуреди и други битови отпадъци на територията на столична община.

Предлага частично и цялостно почистване на жилища, мазета, тавани и гаражи от стари мебели, ненужни вещи, строителни отпадъци и всякакви боклуци, от които искате да се отървете. Всички нежелани отпадъци транспортираме до сметище или специализирано депо за рециклиране в София.

Хамали Стоянов разполага с удобни за целта превозни средства с различен обем, екип от опитни хамали и пълен набор от инструменти така необходими за бързото разглобяване на старите ви мебели.

Предимството на фирмата е, че може да предложи безплатен оглед на място или да ви даде точна цена още по телефона в зависимост от количеството на мебелите ( отпадъците ) необходими за изнасяне.

Минимална базова цена за изнасяне и извозване на един едрогабаритен предмет (стара мебел ) в София – 60 лева. Извозване на 2 броя стари мебели – шкаф, секция, диван, гардероб – 70 лева. Изнасяне на 3 предмета – 80 лева. Изхвърляне на 4 броя мебели – 90 лева, и така по 10 лева за всеки допълнителен предмет.

Гарантираме ви бързо и качествено обслужване и пълна коректност по отношение на договорената цена.

Автор:

Етикети: Кърти чисти извозва, Хамали
Тази страница е посетена 789 пъти.
Общо посещение на профила: 2341.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка