Алуминиева и ПВЦ дограма Кали Перфект

Кали Перфект се занимава с изработка на алуминиева и ПВЦ дограма, алуминиеви первази, ролетни щори и комарни мрежи. Фирмата е разположена в град Варна.

Кали Перфект - Infocall.bg
Кали Перфект - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Алуминиева и ПВЦ дограма, комарници, ролетни щори и первази Варна

Кали Перфект се занимава с производство, търговия и монтаж на алуминиева и ПВЦ дограма. Фирмата разполага с цех за изработка на предлаганата дограма в град Варна.

Кали Перфект е създадена през 1995 година и се занимава с производство на дограма. Цехът на дружеството е оборудван с модерна техника и всичко необходими за изработката на дограма машини и съоръжения. През 2007 година Кали Перфект е сертифицирана по ISO 9001:2000.

Кали Перфект предлага консултация от специалист относно избора на дограма, като ще ви се предложи оптимален вариант между качество и цена. Освен с алуминиева и ПВЦ дограма, фирмата търгува и с прегради, тераси и навеси. От продуктовия каталог на Кали Перфект можете да поръчате и закупите алуминиеви парапети. Предлаганите от фирмата продукти се характеризират с модерен дизайн и богато разнообразие на форми и цветови нюанси. Предимство при предлаганите от Кали Перфект алуминиеви парапети е, че те не гният, не изискват специална поддръжка, не ръждясват и при тях е възможно прахово боядисване.

За изработката на алуминиева дограма Кали Перфект работи с профилите на ALTEST, ALUMIL и Lorenzoline. Освен дограма и алуминиеви парапети, от фирмата можете да закупите остъкление, противокомарни мрежи, алуминеви ролетни щори, корнизи и подпрозоречни первази.

От създаването си Кали Перфект работи и се развива успешно благодарение на вложените от служителите усилия, качественото изпълнение на поетите поръчки и спазването на всички срокове по договорите. Всеки ден все повече клиенти се доверяват на Кали Перфект отностно тяхното остъкление и избора им на дограма.

Алуминиева и ПВЦ дограма, комарници, ролетни щори и первази Варна - Кали Перфект
Алуминиева и ПВЦ дограма, комарници, ролетни щори и первази Варна - Кали Перфект - изображение 1Алуминиева и ПВЦ дограма, комарници, ролетни щори и первази Варна - Кали Перфект - изображение 2Алуминиева и ПВЦ дограма, комарници, ролетни щори и первази Варна - Кали Перфект - изображение 3Алуминиева и ПВЦ дограма, комарници, ролетни щори и первази Варна - Кали Перфект - изображение 4
Продукти на Кали Перфект
Етикети: Алуминиева дограма, Външни щори, Комарници, Парапети, ПВЦ дограма, Фирми за дограма, Щори
Тази страница е посетена 3793 пъти.
Общо посещение на профила: 11262.
Телефонен номер е поискан 23 пъти.
Мнения и коментари

Доволен съм от изработката и монтажа

Добави мнение и оценка