Сервиз противопожарно оборудване Враца и София | Кат ЕООД

Противопожарна Техника КАТ ЕООД гр.Враца - продажба и сервиз за противопожарно оборудване, техническо обслужване и котрол на пожароизвестителни системи и пожарогасителинсталации.Инженерни и технически дейности, дистрибуторство на висококачествено противопожарно оборудване. www.kat-eood.com

Рейтинг 5
Кат  ЕООД - Infocall.bg
Кат  ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Сервиз за противопожарно оборудване във Враца

Фирма Кат ЕООД предлага комплексна противопожарна защита. През годините фирмата се е наложила като лидер в своята област в Северозападна България, като днес разполага с търговски обекти в градовете Враца, Козлодуй и Лом.

Кат ЕООД е с над 30 годишен опит в осъществяването на комплексна противопожарна защита, като началото е поставено в далечната 1987 година.

Основната дейност е насочена към доставка на всички видове противопожарно оборудване, абонаментно сервизно обслужване, както и проектиране и консултиране на пожарна безопасност.

Фирмата е ориентирана към спазване на българското и европейско законодателство чрез предлагането на решения за осигуряване на пожарната безопасност, които отговарят на потребностите и удовлетворяват изискванията на клиентите.

Във фирмата работят служители, които притежават удостоверения за преминато обучение и дългогодишен опит. Дейността се ръководи и контролира от инженери по - пожарна безопасност с дипломи от Академия на МВР - София и Висша инженерна пожаротехническа школа – Москва.

Ключови думи: сервиз противопожарно оборудване Враца, техническо обслужване пожарогасители Враца, контрол пожароизвестителни системи Враца, офис противопожарни инсталации Враца, сервиз противопожарно оборудване София, техническо обслужване пожарогасители София, контрол пожароизвестителни системи София
Етикети: Пожарогасителни системи , Пожароизвестителни системи, Пожароизвестяване, Противопожарна техника, Противопожарно оборудване
Тази страница е посетена 1794 пъти.
Общо посещение на профила: 3414.
Мнения и коментари

Страхотни професионалисти! Успешно отремонтираха дефектирала пожароизвестителна система в ремките на 1-2 дена. rnrnБлагодаря!

Благодарим на фирма „КАТ Враца“ ЕООД за качествено извършената работа по изграждането на системите за пожарогасене и пожароизвестяванев нашите търговски обекти в гр.Враца и Монтана! rn

Обслужването и заверката на пожарогасител е бързо и коректно.

Добави мнение и оценка