Отглеждане и угояване на патици в Пловдив

Фирмата се занимава с отглеждане и угояване и продажба на патици. Разполага със съвременна птицеферма, която се намира в област Пловдив.

Infocall.bg
Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

За нас

Отглеждане на патици в област Пловдив

Фирмата е с основен предмет на дейност отглеждане и угояване на патици. Разполага с централен офис в област Пловдив. В него може да получите информация за предлаганите продукти - малки патета, угоени патици и яйца. Освен това може да сключите договор за доставка на птиците или да закупите необходимото за Вас количество.

Предлагат се патици отглеждани по европейски стандарти. за целта фирмата разполага със съвременно изградена и оборудвана птицеферма в област Пловдив. В нея се извършват всички специализирани дейности по развъждането, отглеждането и угояването на патиците.

Изградени са отопляеми помещения за малките, до 14 ден след тяхното излюпване. След това патиците се местят в по-големи отделения, разполагащи с всичко необходимо за осъществяването на качествено отглеждане на птиците.

Грижите за патиците са поверени на квалифицирани и опитни работници. Те спазват стриктно изискванията за хигиената и здравето на животните, хранят ги с качествени и екологично чисти храни, захранки и смески.

Отглеждане на патици в област Пловдив - Отглеждане и угояване на патици в Пловдив
Отглеждане на патици в област Пловдив - Отглеждане и угояване на патици в Пловдив - изображение 1Отглеждане на патици в област Пловдив - Отглеждане и угояване на патици в Пловдив - изображение 2Отглеждане на патици в област Пловдив - Отглеждане и угояване на патици в Пловдив - изображение 3
Ключови думи: отглеждане патици Пловдив, отглеждане патици Пловдив, птицеферма Пловдив, продажба патици Пловдив, угояване патици Пловдив
Етикети: Отглеждане на животни, Отглеждане на патици, Птицеферма
Тази страница е посетена 10031 пъти.
Общо посещение на профила: 17636.
Телефонен номер е поискан 75 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка