Мебели в Смолян | Кеми Дизайн ООД

Мебелна фабрика Кеми Дизайн извършва изработка на спални, детско обзавеждане и други мебели по индивидуален проект в Смолян.

Кеми Дизайн ООД - Infocall.bg
Кеми Дизайн ООД - Infocall.bg
Кеми Дизайн ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Мебели в Смолян

Мебелна фабрика Кеми Дизайн ООД е създадена през 2005 г. в град Смолян. Фирмата е специализирана в изработването на мебели от МДФ и ПДЧ, съобразени с желанията на клиента, предпочитаните материали и цветова гама.

Прилагането на нови маркетингови подходи в търсенето и предлагането на стоки и услуги утвърждава фирмата ни на пазара.

Всеки проект се изработва индивидуално по желание на клиента, което извежда фирмата като най-предпочитани в този бранш.

Продуктите, които предлага фирмата се отличават, не само с високо качество – те отговарят на съвременните изисквания и вкусове на всеки клиент. Мебелите, които се предлагат от фирмата позволяват на клиента сам да избере според вкуса си, различна и модерна конфигурация при обзавеждане на кухнята, спалнята, хола или офиса си.

Високото качество на изработените мебели извежда Кеми Дизайн ООД на преден план, като предпочитана и даваща гаранция за продукцията си фирма.

Фирмата предлага продукти с гарантирано качество и произход отговарящи на българските и европейски стандарти.

Създадените бизнес отношения с директни производители са причината за изключително атрактивните цени на произведените от Кеми Дизайн ООД мебели. Това позволява извършването на доставките в най-кратки срокове.

Ключови думи: изработка мебели Смолян, мебели Смолян, детско обзавеждане Смолян, мебели индивидуален проект Смолян, изработка на спални Смолян, мебелна фабрика Смолян
Етикети: Мебели по поръчка, Мебелна фабрика, Обзавеждане за детска стая, Секции по поръчка
Тази страница е посетена 2417 пъти.
Общо посещение на профила: 7089.
Телефонен номер е поискан 29 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка