Профилактика климатици Созопол | Климатици Созопол ООД

Фирмата извършва профилактика, ремонт, продажба, обслужване на климатици в град Созопол.

Рейтинг 4
Infocall.bg
Климатици Созопол ООД - Infocall.bg

Този профил е без собственик и може да бъде купен от Вас.

Вие достигнахте до този профил поради факта, че той е добре оптимизиран в Google и по-същия начин ще бъде достигнат и вашите потенциални клиенти.

Не се колебайте, а отправите запитване за цената му!

Цени на абонаментни планове

Ние работим, за да може всеки в България да има представяне в интернет – контакти, снимки, фирмена информация, видео и промо оферти. Посредством фирмен профил в INFOCALL.bg бизнеса ви ще бъде откриван ежедневно от многобройните интернет потребители.

Попълнете формата за запитване, а наш консултант ще се свърже с вас в следващите 24 часа.

за Климакуул

Профилактика климатици в Созопол

Фирмата извършва продажба, монтаж, сервизна дейност на климатици в град Созопол. Фирмата разполага с висококвалифицирани и млади експерти в областта на климатичната дейност.

Целта на екипа на фирмата е да изгради микроклимата на всяка сграда, в зависимост от изискванията на клиентите. Стремежът за подобряване на предлаганите от фирмата, поставя фирмата на първо място сред конкурентите в областта.

Предлага на клиентите си максимално добри решения за изработка и поддръжка на климатични и отоплителни системи, съобразно изискванията на клиента и компетентността на екипа. Целта на фирмата е да въведе комфорт в дома, работното място или там, където е необходима отоплителна система.

Автор:

Ключови думи: профилактика климатици Созопол, ремонт климатици Созопол, обслужване климатици Созопол, продажба климатици Созопол, магазин климатици Созопол
Етикети: Климатици, Магазин за климатици, Монтаж на климатици, Пълнене на климатици, Резервни части за климатици, Ремонт на климатици
Тази страница е посетена 1832 пъти.
Общо посещение на профила: 5818.
Телефонен номер е поискан 25 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка