Спирателни и регулиращи кранове Кнезим АД

Фирма Кнезим АД извършва производство на тръбопроводна арматура; спирателни кранове; отливки от стомана и чугун в град Кнежа.

Кнезим АД - Infocall.bg
Кнезим АД - Infocall.bg
Кнезим АД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на тръбопроводна арматура в Кнежа

Фирма Кнезим АД е създадена през 1965 година и е със седалище град Кнежа.  Дружеството се занимава основно с производство на промишлена арматура. Фирмата предлага на пазара спирателни и регулиращи кранове.

Предлаганите от Кнезим АД спирателни и регулиращи арматури се използват в области от нефтохимическата промишленост, енергетиката, водоснабдяването, отоплението и корабостроенето.

Кнезим АД извършва затворен цикъл на производство, започващ от отливката на арматурите, до тестване на готовите продукти. Производствената база на дружеството е оборудвана с модерна техника.

Освен с производство на арматура, Кнезим АД се занимава и с извършване на поръчки за отливане на детайли от чугун, въглеродна и неръждаема стомана. Кнезим АД предлага също и ремонт на арматура, независимо дали е закупена от фирмата или от друго място.

Кнезим АД притежава лиценз, закупен от немската HONEYWELL, който дава на дружеството правото да произвежда стоманена арматура. Целта на Кнезим е да задоволи пазарното търсене и да удовлетвори всички изисквания на клиента по отношение на предлаганите от фирмата продукти.

Специалистите, работещи в Кнезим АД, предоставят на своите клиенти подробна информация за нововъведенията на пазара за спирателни и регулиращи кранове.

Автор:

Производство на тръбопроводна арматура в Кнежа - Кнезим АД
Производство на тръбопроводна арматура в Кнежа - Кнезим АД - изображение 1Производство на тръбопроводна арматура в Кнежа - Кнезим АД - изображение 2Производство на тръбопроводна арматура в Кнежа - Кнезим АД - изображение 3Производство на тръбопроводна арматура в Кнежа - Кнезим АД - изображение 4
Ключови думи: спирателна арматура Кнежа, производство спирателни кранове Кнежа, производство тръбопроводна арматура Кнежа, производство отливки стомана Кнежа, производство отливки чугун Кнежа
Етикети: Вик части, Леене на метали, Складове за метали, Спирателна арматура
Тази страница е посетена 4736 пъти.
Общо посещение на профила: 12580.
Телефонен номер е поискан 46 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка