Курсове за готвачи I СПК - Квалификационен център към ПГТ Проф. д-р Асен Златаров

Квалификационен център към ПГТ Проф. д-р Асен Златаров град Бургас предлага курсове за професионална квалификация за Готвачи I СПК.

Infocall.bg
Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Курсове за готвачи I СПК

Квалификационен център към ПГТ Проф. д-р Асен Златаров град Бургас предлага курсове за професионална квалификация за Готвачи I СПК.

Продължителността на курса е 300 учебни часа. Цената е 380 лв. За записване е необходимо трите имена, телефон за обратна връзка и внасяне на капаро от 50 лв. При събиране на група от 15 курсисти започва курсът. Той се провежда в учебните кухни на гимназията. Те претърпяха ремонт и отговарят на всички европейски изисквания. Преподаватели са учители от гимназията, специалисти на високо ниво. Могат да дадат на курсистите необходимите знания и умения. Курсът е дневен, седмичен. Изисква се минимум основно образование. При започване на курса се предават копие от диплома за завършено образование, две снимки паспортен формат и медицинско свидетелство, че лицето е клинично здраво.

В края на курса се издава Удостоверение за професионално обучение. Това е стандартен документ по Наредба № 8 на МОН. След легализиран превод документът важи за работа в чужбина.

Подобни от категорията
Още Курсове предлагани от Квалификационен център към ПГТ Проф. д-р Асен Златаров
Ключови думи за услугата: курсовеза професионална квалификация готвачи Бургас, курсове готвачи I СПК Бургас
Тази страница е посетена 425 пъти.
Общо посещение на профила: 1674.