ЛАКТИНА

Фирма Лактина е специализирана в производството на пробиотици за хора и животни, стартерни продукти (закваски) на млечна основа. Производствената база на фирмата се намира в град София.

ЛАКТИНА - Infocall.bg
ЛАКТИНА - Infocall.bg
ЛАКТИНА - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Производство на закваски в София-Банкя

Фирма Лактина изпълнява производство на закваски за сметана,кисело мляко,сирена и кашкавали,пробиотици за животни и хора и други продукти на млечна основна.Една от основните цели в работата ни е да създадем качествени закваски или стартерни култури за млечната промишленост.

  • Закваска за бяло саламурено сирене и кашкавал са съставени от оригинална култура от термофилни и мезофилни млечно кисели бактерии.Използва се директно в производството и за производствена закваска.
  • Закваските за традиционното ни кисело мляко е подходящо за директна употреба и съдържа млечнокисели продукти с добавки и плодове и разбит коагулум.
  • Закваските Лактина гарантират получаването на качествено заквасени сметана,сирена,кисело мляко и кашкавал с аромат,традиционен вкус и консистенция.

Пробиотиците за животни са вид фуражна добавка,произведени в страната ни.Те влияят благоприятно на функционирането и перисталтиката на червата и укрепват имунната система.

Към пробиотиците за хора ние предлагаме продукт с името Лактофлор,които е под формата на таблетки.Някой от тях са със съдържание на фибри,други не.Ще намерите и многокомпонентни,но те са под формата на сашета и капсули.Те също укрепват имунната система,елиминират токсините в човешкото тяло и нормализират нивото на холестерола.

Автор:

Производство на закваски в София-Банкя - ЛАКТИНА
Производство на закваски в София-Банкя - ЛАКТИНА - изображение 1Производство на закваски в София-Банкя - ЛАКТИНА - изображение 2Производство на закваски в София-Банкя - ЛАКТИНА - изображение 3Производство на закваски в София-Банкя - ЛАКТИНА - изображение 4
Ключови думи: производство закваски София Банкя, пробиотици хора София Банкя, пробиотици животни София Банкя, стартерни кулури София Банкя, производствена база пробиотици София Банкя, пробиотици София Банкя
Етикети: Асансьорен сервиз, Фирми за асансьори
Тази страница е посетена 8236 пъти.
Общо посещение на профила: 13589.
Телефонен номер е поискан 49 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка