Внос на черни стоманени изделия | Лавина Горнаков ЕООД

Лавина Горнаков ЕООД - внос на черни стоманени изделия и производство на заготовки от стомана. Фирмата се намира в град Ямбол.

Рейтинг 5
Лавина Горнаков ЕООД - Infocall.bg
Лавина Горнаков ЕООД - Infocall.bg
Лавина Горнаков ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Внос и производство на метали изделия в Ямбол

Лавина Горнаков ЕООД е създадена през 1992 година. Занимава се с внос и търговия с метали и метални изделия. Освен това фирмата произвежда и стоманени изделия и заготовки. Складовата и производствена база на дружеството се намира в град Ямбол.

Лавина Горнаков ЕООД  внася черни стоманени изделия като:

  • плътни стоманени пръти
  • арматура
  • листова стомана
  • ъглова стомана
  • профилна стомана


Фирмата разполага и със собствен транспорт за доставка на зкупените изделия, до адрес на клиента.

Към настоящия момент в дружеството работят 35 квалифицирани служители, ангажирани в производствената и търговската дейност. Лавина Горнаков ЕООД разполага със съвременна техника, машини и инструменти. Фирмата е внедрила система за следене на качеството, сертифицирана по ISO 9001:2000. По този начин, гарантира на своите клиенти, че закупуват качествени и надеждни метални изделия.

Автор:

Внос и производство на метали изделия в Ямбол - Лавина Горнаков ЕООД
Внос и производство на метали изделия в Ямбол - Лавина Горнаков ЕООД - изображение 1Внос и производство на метали изделия в Ямбол - Лавина Горнаков ЕООД - изображение 2Внос и производство на метали изделия в Ямбол - Лавина Горнаков ЕООД - изображение 3Внос и производство на метали изделия в Ямбол - Лавина Горнаков ЕООД - изображение 4
Ключови думи: внос стоманени изделия Ямбол, търговия стоманени изделия Ямбол, производство стоманени заготовки Ямбол, търговия листова стомана Ямбол, търговия профилна стомана Ямбол
Етикети: Неръждаеми стомани, Складове за метали
Тази страница е посетена 5996 пъти.
Общо посещение на профила: 11931.
Телефонен номер е поискан 241 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка