Международни куриерски услуги | Лео Експрес

Лео Експрес - международни и вътрешни куриерски услуги с експресни доставки на ниски цени. Фирмата предлага стокова обработка, наложен падеж, доставки с приоритетен час. Централата на фирмата се намира в Димитровград.

Рейтинг 5
Лео Експрес - Infocall.bg
Лео Експрес - Infocall.bg
град Димитровград
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Международни куриерски и спедиторски услуги Димитровград

Спедиторска фирма Лео Експрес е една от водещите куриерски фирми в България с разкрити офиси на територията на Димитровград и цялата страна. Услугите на фирмата се използват както от физически, така и от юридически лица.

Основните услуги, предоставяни от Лео Експрес, включват:

 

  • приемане и обработка на документални и колетни пратки;
  • пренос и доставка на документални и колетни пратки;
  • спазване на възможно най-кратки срокове на доставка и предоставяне на ниски цени.

 

Лео Експрес ЕООД е създадена през 2003 година. Основната цел пред дружеството е разширяване на дейността в сферата на международното транспортиране на пратки и броя на услугите, предоставяни на клиента.

Дружеството притежава документ с номер 006/20.11.2003, с който се удостоверява възможността за извършване на пощенски услуги.

Автопаркът на куриерската фирма се състои от над 150 автомобила от различна категория. Чрез него се извършват както вътрешни, така и международни пратки. Международните дестинации включват съседните държави: Македония, Гърция, Турция, Румъния, извършва се транспорт до Русия и останалите европейски страни. Спедиторската фирма предлага доставяне на международни пратки и извън Европа. Доставянето на пратките може да се извърши с експресен въздушен или сухопътен транспорт.

Информация относно ценовата листа за дестинации в страната и Европа, може да получите на контактите в обект Централен офис на куриерска фирма.

Автор:

Международни куриерски и спедиторски услуги Димитровград - Лео Експрес
Международни куриерски и спедиторски услуги Димитровград - Лео Експрес - изображение 1Международни куриерски и спедиторски услуги Димитровград - Лео Експрес - изображение 2Международни куриерски и спедиторски услуги Димитровград - Лео Експрес - изображение 3
Ключови думи: куриерски услуги Димитровград, експресни куриерски услуги Димитровград, международни куриерски услуги Димитровград, обратна разписка куриер Димитровград, пратки наложен платеж Димитровград, спедиторски услуги Димитровград, централен офис куриерска фирма Димитровград, вземане на пратка от офис Димитровград, куриерска фирма Димитровград
Етикети: Куриерски фирми
Тази страница е посетена 17737 пъти.
Общо посещение на профила: 25233.
Телефонен номер е поискан 233 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка