Висше образование в САЩ - Люас ООД

Люас ООД град София предлага висше образование в САЩ без приемни изпити.

Люас  ООД - Infocall.bg
Люас  ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Висше образование в САЩ

Люас ООД град София предлага висше образование в САЩ без приемни изпити. Обучението в степен Бакалавър и Магистър е по специалност Бизнес администрация. Обучението и държавния изпит протичат на английски или руски език, по избор на студента.

Подаване на документи е по всяко време. Един месец след подаване на документите става зачисляването и започва обучението. Практика и преддипломен стаж по желание на студента са в Калифорния или в България. Дипломата се издава от Peninsula University с Апостил.

Цените на обучение в САЩ към Peninsula University са:

  • 150 $ - за записване;
  • 650 $ - на семестър Бакалавър – 3 г.;
  • 950 $ - на семестър Магистър - 1.5 – 2 г. в зависимост от направлението на бакалавърската степен.

Ученици от 10, 11 и 12 клас могат да бъдат зачислени в Peninsula University, да полагат изпити по учебната програма и след получаване на диплома за средно образование се зачисляват в I или II курс по програма Бакалавър.

Автор:

Висше образование в САЩ - Люас  ООД
Подобни от категорията
Още Услуги предлагани от Люас ООД
Ключови думи за услугата: висше образование чужбина, висше образование чужбина без приемни изпити, висше образование Англия, висше образование Китай, висше образование Кипър, висше образование САЩ, висше образование Германия, висше образование Гърция, висше образование Русия, университети чужбина
Тази страница е посетена 893 пъти.
Общо посещение на профила: 18364.
Телефонен номер е поискан 83 пъти.