Озеленяване градини София | ЛУКС ГАРДЕН ООД

ЛУКС ГАРДЕН - озеленяване, поддръжка, затревяване на градини, доставка на хумусна почва в град София, кв. Младост.

Рейтинг 5
ЛУКС ГАРДЕН ООД - Infocall.bg
ЛУКС ГАРДЕН ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За фирмата

Озеленяване на градини София-Младост

Фирма Лукс Гарден ООД - озеленяване на частни вили и къщи, дворове, резиденции, представителни паркови части и обществени зелени площи в град София, Младост и цялата страна.

Фирмата е създадена от екип, силно амбициозни специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн и архитектура.

Със своя професионализъм и оригинални идеи Лукс Гарден предлага всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на:

  • зелени и водни площи;
  • паркове;
  • дворове;
  • складови бази;
  • вилни селища;
  • хотели и хотелски комплекси;
  • стадиони и други.

Предлага още дизайн и озеленяване на градини пред офиси, шоуруми и магазини, дизайн на градини пред ресторанти, кафета, заведения за бързо хранене, озеленяване на почивни бази, бензиностанции, газстанции и метанстанции, озеленяване на производствени цехове, халета и бази.

Фирма Лукс Гарден ООД предлага професионално както екстериорно ( външно ), така и интериорно ( вътрешно ) озеленяване на различни видове помещения – офиси, вили, апартаменти, къщи, хотелски фoайета и зимни градини.

Предлага още всички видове градинарски услуги, необходими за озеленяването на тераси, балкони и покриви. Фирмата е специализирана във всички видове градинарски услуги – изготвяне на проекти за паркове и градини, затревяване на градини чрез райграс и специализирана тревна смеска или чрез полагане на готов тревен чим.

Засаждане на всички видове декоративни растения, засаждане и озеленяване на дворове и градини с едроразмерни дървета и храсти, зацветяване и аранжиране на цветни фигури за целите на озеленяването.

Фирмата разполага с опитни специалисти, които извършват още изграждане на градински декоративни пътеки и настилки, каменни плочопътеки на тревна фуга, изграждане и аранжиране на алпинеум, скален цветен кът и каменни скулптори за декорация и дизайн в градината и двора.

Лукс Гарден ООД предлага още специализирана абонаментна поддръжка на градини, частни дворове, обществени зелени площи и паркове, поддръжка на озеленени от нас обекти и такива изградени от колеги озеленители.

Озеленяване на градини София-Младост - ЛУКС ГАРДЕН ООД
Ключови думи: озеленяване на градини София Младост, поддръжка на градини София Младост, доставка на хумусна почва София Младост, затревяване на градини София Младост, офис фирма озеленяване София Младост
Етикети: Озеленяване на градини, Поддръжка на зелени площи
Тази страница е посетена 1030 пъти.
Общо посещение на профила: 3446.
Телефонен номер е поискан 33 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка