Бурета | М и М ФРУТ ООД

Фирма М и М ФРУТ ООД град Баня извършва търговия с кофи, контейнери, европалети, бурета и цистерни.

М и М ФРУТ ООД - Infocall.bg
М и М ФРУТ ООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Бурета в Баня-Карлово

Фирма М И М ФРУТ ООД е фирма създадена на 19.06.2001г. в град Баня, община Карлово, област Пловдивска, Индустриална зона. Филиал е на ICO PLASTIC HELLAS L.T.D. и JCO PLASTIC S.p.a. със седалище град Яница - Гърция.

За значително кратко време от създаването й, до сега, фирмата успешно налага продуктите на пазара и разширява кръга от дистрибутори, както за България, така и за страните от Европейския съюз. Успоредно с това, строи производствени халета, в които в по-късен етап да бъдат вкарани и пуснати в действие машините, които на наша територия да произвеждат тези продукти с перфектни качествени характеристики. Ще се уверите в това, прочитайки продължението на презентацията ни.

Jcoplastic е на водеща позиция в индустриалното планиране и производствения пазар на пластмасови продукти, използвани в сферата на селското стопанство и екологията.

Фирмата е твърдо и решително установена на световния пазар със солидните си умения в областта на конкуренцията, технологията, нововъведенията и стандартите за качество. Те са способни да гарантират цялостно планиране и олицетворяване на продуктите си, решения, които задоволяват всички изисквания на клиентите.

М и М Фрут ООД е перфектният партньор за операторите на селскостопанския сектор, които имат необходимост от усъвършенстване на фази от прибирането, транспортирането и съхранението на продукцията, като им предоставя голям избор от палетокасети BEENS , европалети, бидони и др.

Също така М и М Фрут ООД може да бъде от полза на хората и фирмите, които работят в областта на екологията. За целта фирмата разполага с внушителна колекция от домашни и улични кошчета, кошчета на колелца, контейнери и др.

Благодарение на своите световни измерения, стабилните способности и напредващата технология Jcoplastic гарантира най-конкуриращата оферта на пазара. Официален представител на Jcoplastic S.p.a. за България е М и М Фрут ООД със седалище в град Баня.

Бурета в Баня-Карлово - М и М ФРУТ ООД
Ключови думи: търговия кофи Баня Карлово, търговия контейнери Баня Карлово, европалети Баня Карлово, бурета Баня Карлово, цистерни Баня Карлово
Етикети: Палета, Селскостопанска техника
Тази страница е посетена 1997 пъти.
Общо посещение на профила: 6580.
Телефонен номер е поискан 28 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка