Авточасти Пловдив | Малком ЕООД

Магазин Малком ЕООД предлага оригинални, нови и втора употреба авточасти за японски и други марки автомобили в Пловдив.

Малком ЕООД - Infocall.bg
Малком ЕООД - Infocall.bg
Малком ЕООД - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
За нас

Оригинални авточасти в град Пловдив

Фирма МАЛКОМ ЕООД е специализирана фирма в търговията с авточасти за японски автомобили. Тази година фирмата бележи 10 години от началото на своята дейност. Днес фирмата е сред лидерите на българския пазар в сферата на търговията с японски авточасти.

От 2004 година е представител на авточасти с марката „NIPPARTS", която предлага резервни части за NISSAN, TOYOTA, MAZDA, HONDA, MITSUBISHI, DAIHATSU, SUBARU, SUZUKI, ISUZU, HYUNDAI, KIA – всички години и модели. Всички предлагани части са произведени от световни лидери в производството и доставката на оригинални автомобилни компоненти, а техните марки са водещи в автомобилната промишленост. „NIPPARTS" притежава сертификат за качество ИСО9002 и участва в TECDOC .

МАЛКОМ ЕООД държи изключително много на качеството на предлаганите авточасти и се стреми да препоръчва винаги на своите клиенти оптималния вариант, както за нови така и за части втора употреба. Възможно е частта която търсите да я няма в момента в наличност. Ние можем да я доставим за Вас, възможно за най-кратък срок. Разполагаме с много контакти както в страната така и в чужбина. Практика на фирмата също така е да прави отстъпки на автосервизи и редовни клиенти.

От 2006 година фирмата се занимава с внос на японски авточасти втора употреба. Разполага в наличност с най-различни артикули с конкурентни цени и гаранция за качество. Работим с всички куриерски фирми, доставка на адрес в страната и чужбина. Разполагаме със склад за едрогабаритни части втора употреба.

В нашите магазини вие ще бъдете обслужени професионално и коректно.

Ключови думи: авточасти Пловдив, авточасти японски автомобили Пловдив, оригинални авточасти Пловдив, авточасти втора употреба Пловдив, авточасти нови Пловдив
Етикети: Авточасти втора ръка, Магазини за авточасти, Части за коли
Тази страница е посетена 2215 пъти.
Общо посещение на профила: 6047.
Телефонен номер е поискан 113 пъти.
Мнения и коментари
Добави мнение и оценка