Гастроскопия и ректоскопия в София-Красно село - МБАЛ Сердика

В МБАЛ Сердика град София, кв. Красно село се извършва гастроскопия и ректоскопия ( фиброгастроскопия и фиброколоноскопия ).

МБАЛ Сердика - Infocall.bg
Моля, попълнете на кирилица!
Гастроскопия и ректоскопия в София-Красно село

В МБАЛ Сердика град София, кв. Красно село се извършва гастроскопия и ректоскопия. В болничното заведение се предоставят следните високоспециализирани медицински услуги:

  • фиброгастроскопия с и без анестезия;
  • фиброколоноскопия с и без анестезия.

Гастроскопията е метод, чрез който се изследва вътрешността на горния отдел на храносмилателния тракт. Под мониторинг се подлагат хранопровода, стомаха и дванадесетопръстника. Има възможност за взимане на биопсия.

Подобна медицинска услуга може да се наложи, когато има редица оплаквания, характерни за заболяванията в тази област от човешкото тяло. Гастроскопията се назначава от лекар.

При ректоскопията също се извършва вземане на биопсия. Чрез последвалата диагностика лекуващият лекар може да определи адекватни мерки за справяне с възникнало заболяване.

Автор:

Гастроскопия и ректоскопия в София-Красно село - МБАЛ Сердика
Подобни от категорията
Още дейности предлагани от МБАЛ Сердика
Ключови думи за услугата: гастроскопия София Красно село, ректоскопия София Красно село, фиброгастроскопия София Красно село, фиброколоноскопия София Красно село
Тази страница е посетена 1892 пъти.
Общо посещение на профила: 19938.
Телефонен номер е поискан 211 пъти.